Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Kamerkoris „Salve" aicina uz koncertu „Šī dzīve ir spēle"

EasyGet.lv, 19.03.2012. 14:29

Kamerkoris „Salve" īsi pirms Starptautiskās Teātra dienas aicina uz koncertu „Šī dzīve ir spēle", kas veltīs kora 13. dzimšanas dienai un tā mākslinieciskās vadītājas un galvenās diriģentes Baibas Ozoliņas 50. jubilejai. Koncerts notiks sestdien, 24. martā, plkst. 17.00 Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas Lielajā zālē, Kronvalda bulvārī 8, informē Liene Jakovļeva.
Kamerkoris „Salve" aicina uz koncertu „Šī dzīve ir spēle"

Koncertā skanēs dziesmas no savulaik populārām teātra izrādēm, kas nu jau dzīvo savu dzīvi. „Lilioms", „Trīs musketieri", „Šerloks Holmss", „No saldenās pudeles", „Šveiks", „Meža gulbji", „Džons Neilands", „Sfinksa", „Sirano de Beržeraks", „Žanna d' Arka" – šie nosaukumi teātra pasaulē ir teju leģendāri. Un arī mūzika, kas tajās skanējusi un ko radījuši Imants Kalniņš, Raimonds Pauls, Valts Pūce, Jānis Lūsēns, Mārtiņš Brauns un Zigmars Liepiņš, latviešu teātra mūzikas vēsturē ierakstīta zelta burtiem.

Koncertā iemīļotās melodijas iedzīvinās kamerkoris „Salve", kam pievienosies Dailes teātra aktieris Dainis Gaidelis, pianists Rihards Plešanovs un perkusionists Aleksandrs Jalaņeckis. Koncertā piedalīsies arī jubilāres Baibas Ozoliņas vadītais Jaunolaines kultūras nama senioru vokālais ansamblis „Sarma". Koncertu vadīs muzikoloģe Liene Jakovļeva.

Ieeja koncertā - bez maksas.

Foto: Kamerkora "Salve" mākslinieciskā vadītāja un galvenā diriģente Baiba Ozoliņa. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV