Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Oranžās brīvdienas prezentē albumu un publisko singlu „Pavasaris"

EasyGet.lv, 21.03.2012. 16:01

Latviešu turbofolka grupa „Oranžās brīvdienas" (OB) aizvadītās nedēļas nogalē klubā „Nabaklab" prezentēja pirmo studijas albumu „Spīd" un nu publisko otro singlu „Pavasaris".
Oranžās brīvdienas prezentē albumu un publisko singlu „Pavasaris"

Galerijas:

„Klubs bija pārpildīts. Emocijas vienkārši lieliskas. Esam saņēmuši neskaitāmus apsveikumu gan no pazīstamiem, gan pavisam svešiem cilvēkiem. Izrādās, ka Latvijā tomēr mīl mūziku, kas ne vienmēr atbilst pieņemtiem stereotipiem un radiostaciju formātiem," tā OB balss Ints Ķergalvis jeb Speiss.

Dziesma „Pavasaris" piemērota tieši šim gadalaikam, kaut gan būtībā pavasaris domāts simboliski kā kaut kā jauna sākums. Ir jau arī par ko, „sasvīdušām rokām melnu darbu darot" ieguldīts darbs pusotra gada garumā, lai beidzot iznāktu ilgi gaidītais ripulis „Spīd". Savukārt OB basģitārists Kundziņš „Pavasari" raksturo kā masīvu regeju: „Tas īpaši ieteicams ļaudīm, kuri tikko parkā izšāvuši pāris aliņus."

OB neslēpj, ka jau uzsākuši darbu pie jauna albuma. Kad tas varētu ieraudzīt dienas gaismu, gan neesot ne mazākās jausmas. Mēģinājumos radītas jau sešas pilnīgi jaunas dziesmas, un, visticamāk, koncertos tās pagaidām grupa nespēlēšot. Dziesmu autors kā ierasts ir Speiss.

Maijā OB dosies šī gada pirmajā ārvalstu turnejā. Šobrīd zināms, ka vairāki koncerti notiks Vācijā. Taču vēl pirms tam „Spīd" Latvijas tūre ar koncertiem Saldū, Liepājā, Rīgā, Jelgavā un Valmierā.

Jauno albumu var iegādāties mūzikas ierakstu veikalos „Upe" un „Randoms", kā arī grupas koncertos un mājas lapā www.oranzas.lv.

Dziesmu "Pavasaris" var noklausīties www.oranzas.lv un grupas profilā portālā Draugiem.lv.

OB „Spīd" tūre:
22.03 – Ciecere (Saldus)
23.03 – Fontaine Palace (Liepāja)
24.03 – Spīķeru koncertzāle (Rīga)
30.03 – MC Balerija (Jelgava)
31.03 – Chill Inn (Valmiera)

Foto: Oranžās brīvdienas albuma "Spīd" prezentācijā klubā "Nabaklab". Foto (c) Juris Rozenbergs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV