Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Oranžās brīvdienas albumu „Spīd" prezentēs arī Liepājā

EasyGet.lv, 23.03.2012. 10:32

Latviešu turbofolka grupa Oranžās brīvdienas albuma "Spīd" prezentācijas koncertttūres ietvaros šodien, 23. martā, uzstāsies klubā „Fontaine Palace", informē kluba pārstāvis Jānis Enkūzens.
Oranžās brīvdienas albumu „Spīd" prezentēs arī Liepājā

Tieši 12 gadi bija vajadzīgi, lai latviešu turbofolka grupa „Oranžās brīvdienas" (OB) izdotu pirmo studijas albumu.

Kā jau ierasts, martā ansamblis svin jubileju – nu jau 12. pēc kārtas. Arī šogad OB parūpējušās par pamatīgu pārsteigumu, lai šo notikumu kā nākas atzīmētu. Grupa izdevusi debijas albumu un devusies Latvijas koncerttūrē. „Viens albums 12 gados, kamēr citi katrus 12 mēnešus izdod pa albumam... Mums lēni un pamatīgi, varbūt dzīvosim mūžīgi." - tā grupas basģitārists Māris Vaivods jeb Kundziņš.

Pavisam albumā iekļautas 11 kompozīcijas. Dažas no tām publikai būs iespēja pirmo reizi dzirdēt tikai prezentācijas koncertos un albumā, savukārt citas jau ilgāku laiku izpelnījušās atbalstītāju atzinību. Pirmais singls „Sociālā taisnīguma vārdā" jau sesto nedēļu pēc kārtas atrodas „Radio Naba" latviešu mūzikas topa virsotnē. Arī otrais singls „Pavasaris" ir piedzīvojis pirmatskaņojumu Latvijas radiostacijās.

Albums ierakstīts un apstrādāts „Hodila Records" studijā Valmierā skaņu inženiera Ģirta Laumaņa jeb Lomika vadībā, vāciņa dizaina autore Olga „Volka" Starodubova, savukārt izdod „Naba Music/Melo Records".

Atgādinām, ka jau rīt, 24. martā, Oranžās brīvdienas sarīkojumā "Leningrad brīvdienas" Spīķeru koncertzālē sniegs albuma "Spīd" atvēršanas svētku turnejas visvērienīgāko koncertu, kamēr Vecrīgas kafejnīca Leningrad svinēs pastāvēšanas četrus gadus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV