Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Melo-M" aicina uz tikšanos Ogrē

EasyGet.lv, 27.03.2012. 09:33

Čellu trio "Melo-M" Latvijas koncertturnejas "Dejas" ietvaros sestdien, 31. martā, viesosies Ogres Kultūras centrā, kas ir tuvākā iespēja vēl šopavasar rīdziniekiem iepazīties ar čellu trio jauno programmu, informē grupas menedžere Madara Gruntmane.
"Melo-M" aicina uz tikšanos Ogrē

Līdzšinējie turnejas koncerti apliecinājuši, ka "Melo-M" un viņu klausītāji koncertos jūtas īsti pavasarīgi. Līdz ar sastāva izmaiņām trio "Melo-M" kļuvis ne vien "jaunāks", bet arī azartiskāks - koncertos skan pilnīgi jaunas un vēl nedzirdētas versijas par pasaulē populārām deju mūzikas tēmām, pasaules tautu dejas, kā arī populārākie grupas skaņdarbi.

Gaidāmi arī īpaši pārsteigumi, piemēram, „Melo-M" versija par pazīstamo Emīla Dārziņa „Melanholisko valsi".

Kopš gada sākuma trio "Melo-M" kopā ar Kārli Auzānu muzicē jaunie čellisti Miķelis Dobičins un Jānis Pauls. Grupas jaunais sastāvs jau guvis pozitīvu novērtējumu ne vien Latvijas turnejas koncertos, bet arī vairākos vieskoncertos kaimiņvalstī Lietuvā.

Šobrīd grupa tuvojas Latvijas turnejas "pusceļam". Aprīlī vēl gaidāmi koncerti Ropažos, Ķekavā, Siguldā, Jelgavā, Cēsīs, Lielvārdē, Valkā, Liepājā un Salaspilī.

Pēc Latvijas turnejas koncertiem "Melo-M" dosies ar jauno programmu iepazīstināt klausītājus vairākās Eiropas valstīs.

Biļetes uz koncertu Ogrē un pārējiem turnejas koncertiem var iegādāties koncertu norises vietās, "Biļešu paradīzes" kasēs vai internetā.

Foto: Čellu trio "Melo-M". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV