Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Džeza noskaņu vakars kultūras bārā „Sapņi un Kokteiļi"

EasyGet.lv, 27.03.2012. 09:41

Trešdien, 28. martā plkst. 20:00 kultūras bārā „Sapņi un Kokteiļi" ar īpaši šim pasākumam sagatavotu programmu uzstāsies Kristīne Prauliņa (vokāls), Artis Gāga (saksofons) un Agita Lagzdiņa (taustiņi), informē sarīkojuma menedžere Annija Lagzdiņa.
Džeza noskaņu vakars kultūras bārā „Sapņi un Kokteiļi"

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas vairākkārtēja laureāta, saksofonista Arta Gāgas vārds plašākai publikai pazīstams jau labu laiku, savukārt Kristīne Prauliņa, kaut arī vēl ne tik plaši zināma, ir Rīgas Gospelkora galvenā soliste un nesen debitējusi arī televīzijā, Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas pasniegšanas ceremonijas tiešraidē kopā ar kori izpildot "Oh Happy Day" solo. Kopā ar Arti un Kristīni muzicēs Agita Lagzdiņa - pianiste, aranžētāja, komponiste un ilggadēja Latvijas Mūzikas akadēmijas koncertmeistare.

Mūziķu trio izpildīs pasaulē pazīstamas džeza, soula un r'n'b kompozīcijas. Pasākuma laiks un norises vieta - kultūras bārs „Sapņi un Kokteiļi" - izvēlēts, jo saskan ar tā filozofiju - koncerts veltīts visiem sapņotājiem, un kad gan tam vēl piemērotāks brīdis, ja ne gada romantiskākajā laikā - pavasarī.

Ieeja koncertā - bez maksas.

Kultūras bārs „Sapņi un Kokteiļi" atrodas Blaumaņa ielā 32, Rīgā.

Foto: Agita Lagzdiņa, Artis Gāga un Kristīne Prauliņa. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV