Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Summer Sound uzstāsies Ewert snd the Two Dragons un Hellsongs

EasyGet.lv, 27.03.2012. 13:09

Festivālā Summer Sound Liepāja 2012 uzstāsies viena no šābrīža aktuālākajām Baltijas valstu grupām - Ewert and the Two Dragons, kā arī zviedru trio Hellsongs, kas pazīstams ar populāru smagā metāla dziesmu ietērpšanu maigās skaņās, informē festivāla pārstāvis Kristofers Knesis.
Summer Sound uzstāsies Ewert snd the Two Dragons un Hellsongs

Aizvadītais gads bijis ļoti veiksmīgs Latvijā labi zināmajiem un iecienītajiem Igaunijas folkmūziķiem Ewert and the Two Dragons – latviešu ierakstu kompānijas I Love You Records paspārnē divus albumus izdevusī grupa koncertējusi festivālos un mūzikas konferencēs visā Eiropā un arī Ziemeļamerikā. Šī gada sākumā kvartets ieguva piecas Igaunijas mūzikas balvas un arī viesojās Latvijas mūzikas Gada Balvas pasniegšanas ceremonijā. Grupas lielākais hīts '(In The End) There's Only Love' Latvijas radiostaciju atskaņotāko dziesmu topā 2011. gadā noturējās 20 nedēļas. Ewert and the Two Dragons Summer Sound Liepāja uzstājās arī pagājušogad un, par spīti lietum, pulcēja ne tikai savus lielākos fanus, kādu Latvijā ir ne mazums, bet arī nejaušus garāmgājējus, kam šis igauņu indīfolks bija kaut kas jauns un nedzirdēts – tāpēc pūķi ir ļoti gaidīti viesi Latvijas rietumos arī šogad.

Īpaši patīkams pārsteigums smagās mūzikas cienītājiem solās būt zviedru folkmūzikas trio Hellsongs, kas visā Eiropā pazīstami ar savām pasaulē populāru metāla un hārdroka dziesmu akustiskajām koverversijām. Viņu koncertos skan gan Metallica, gan Iron Maiden, gan Motörhead dziesmas, pavisam mierpilnā un pat mīlīgā skanējumā. Dziesmas, kas reiz dzirdētas Hellsongs izpildījumā, nekad vairs neskanēs tāpat, kā agrāk.

Festivāls Summer Sound Liepāja ar notiks jau otro gadu, un arī šogad uz vairāk kā piecām, pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm, kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju – arī šogad pludmalē darbosies Shark deju telts.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound Liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālām, ievērojami pieaugs mākslinieku skaits, kā arī biļešu cena.

Foto: Trio Hellsongs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV