Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" šonedēļ – skaregejroks un foto

EasyGet.lv, 28.03.2012. 08:52

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien koncertēs SoundReligion un draugi, sestdien - fotoizstādes atklāšana, informē kroga "Bubamara" programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" šonedēļ – skaregejroks un foto

Trešdien, 28. martā, no pulksten 21 deju vadītājs Speiss aicinās atcerēties, ka šajā dienā Čehijā un Slovākijā svin Skolotāju dienu. Viņa skaņudiskos būs mūzika arī no šīm zemēm.

Ceturtdien, 29. martā, no pulksten 21 – DJ Ma.Be ar ...songs I wish I'd writtten (Post Gotye Music Party).

Piektdien, 30. martā, jau no pulksten 20 par regeja un ska ietekmētas rokmūzikas, mūsdienīga un senatnīga, vienkārša un eklektiska roka ballīti gādās četras grupas – "Bubamaras" publikai jau pazīstamie SoundReligion (http://www.draugiem.lv/SoundReligion) un Baltic Beach Band (http://www.draugiem.lv/bbband/), kā arī kroga jaunie viesi Kygelevi Family Band (http://www.youtube.com/watch?v=Bu-60Sq06QM) un Mongowery (http://www.draugiem.lv/mongowery).

Sestdien, 31. martā, pulksten 22 – fotoizstādes Anima atklāšana. Divi 28 gadus veci autori Arturs Bērziņš (http://www.berzinsh.lv/) un Matīss Markovskis (http://www.martasstory.lv/) sievietes dvēseli centušies tvert akta žanrā – gan romantiskās, atturīgi melnbaltās kompozīcijās, gan digitāli apstrādātos plakātiskos attēlos. Multimākslinieks A.Bērziņš atklāšanā uzstāsies kopā ar industrial/goth mūzikas apvienību Diadema/ Koronar (http://www.draugiem.lv/diadema/). Par līdzīgu noskaņu pirms un pēc koncerta gādās DJ Sinisters un draugi.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
piektdien, 6. aprīlī, plkst.20 – Catherine Band, Smind, Dirty Jane;
sestdien, 7. aprīlī, plkst.20 – Или, Fiļimons (Клиент), Ливень (ex-Ценное указание), Saša Ņeskučs (Аккустические эксперименты);
piektdien, 20. aprīlī, plkst.22 – Da'Ba;
sestdien, 21. aprīlī, plkst.22 – Adamsu famīlija;
pirmdien, 28. maijā, plkst.20.30 – Ni (Austrija);
piektdien, 31. augustā, plkst.21 – Blueintheface un Ozzmond (Somija).

Ieeja – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV