Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvijas 1. Rokkafejnīcā Rīgā koncertēs The Velvet Supernova

EasyGet.lv, 28.03.2012. 13:24

Piektdien, 30. martā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā uzstāsies alternatīvā roka grupa "The Velvet Supernova". Koncertā grupa pirmatskaņos drīzumā gaidāmo trešo singlu no topošā debijas albuma.
Latvijas 1. Rokkafejnīcā Rīgā koncertēs The Velvet Supernova

"The Velvet Supernova" ir alternatīvā roka grupa no Rīgas, ko 2010.gadā dibināja vokālists Jēcis Zemzaris un ģitārists Mārtiņš Rudzītis. Grupu tās neilgajā pastāvēšanas laikā daudzi jau nodēvējuši par vienu no daudzsološākajiem jaunajiem rokmūzikas projektiem Baltijas valstīs. Savā mūzikā grupa apvieno labākās alternatīvā roka vērtības, devu elektroniskās mūzikas elementu un rokmūzikai retāk raksturīgu telpisko plašumu. Grupu vislabāk raksturo tās emocijām bagātie un enerģiskie koncerti, kas, iznākot tikai diviem singliem, jau ir pulcējuši ievērojamu klausītāju pulku.

30. marta koncertā Rīgas 1. Rokkafejnīcā "The Velvet Supernova" pirmatskaņos dziesmu "Sunshine" - drīzumā iznākošo trešo singlu no grupas topošā debijas albuma.

"Galaxy Bosons" – visaptverošs muzikāls kosmoss, skaņu dinamika un enerģija. Grupa izpilda spilgtu, tiešām kvalitatīvu electronic-rock, nebaidoties eksperimentēt un radīt jaunas nianses elektroniskajā mūzikā.

Ballītes turpinājumā - DJ Zane Stocka [TO].

Koncerta sākums plkst. 23:00.

Ieejas maksa 2 LVL, uzrādot ISIC karti - 1 LVL.

Foto: The Velvet Supernova. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV