Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

PPO "Rīga" aicina uz pavasara festivāla "Windstream" koncertiem

EasyGet.lv, 29.03.2012. 10:58

Festivāls "Windstream" jau devis iespēju mosties un atcerēties, bet tā ietvaros gaidāmas vēl trīs koncertdienas – Joku diena, Lielā Piektdiena un Otrās Lieldienas, kuru laikā ikviens aicināts iesaistīties, dzirdēt un baudīt, un ieskandināt pavasari kopā ar Profesionālo pūtēju orķestri „Rīga".

No piektdienas, 30. marta, varēs saņemt bezmaksas ielūgumus uz Lielās Piektdienas koncertu 6. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Sv. Jāņa baznīcā un Otro Lieldienu koncertu 9. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā.

Bezmaksas ielūgumi uz Lielās Piektdienas koncertu būs pieejami Sv. Jāņa baznīcas kancelejā darba dienās no plkst. no 10.00 līdz 13.00 un orķestra „Rīga" birojā Kronvalda bulvārī 8, 0. stāvā, darba dienās no plkst. no 12.00 līdz 14.00. Ielūgumus varēs saņemt arī stundu pirms koncerta sākuma pie ieejas Rīgas Sv. Jāņa baznīcā. Lielās Piektdienas koncertā uzstāsies Valsts Akadēmiskais koris „Latvija", Rīgas kamerkoris „Ave Sol", Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga", solisti Sonora Vaice, Ingus Pētersons un diriģents Mārtiņš Ozoliņš,

Uz koncertu Otrajās Lieldienās, ar ko noslēgsies Pavasara festivāls "Windstream", ielūgumi būs pieejami Rīgas Sv. Pētera baznīcā un darba dienās orķestra „Rīga" birojā Kronvalda bulvārī 8, 0. stāvā no plkst. no 12.00 līdz 14.00. Tālrunis informācijai 67425218. Koncertā piedalīsies Rīgas Doma zēnu koris, Jāz. Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga", solisti Gunta Davidčuka, Viesturs Jansons, Krišjānis Norvelis, diriģents Romāns Vanags.

Svētdien, 1. aprīlī, plkst. 15.00 Līvu laukumā paredzēts pasākums „Uzzīmē joku!", kurā visi rīdzinieki, bērni, ģimenes aicināti piedalīties un zīmēt kopā ar Jāni Anmani, klausoties orķestra „Rīga" spēli. Jebkurus laika apstākļus 1. aprīlī uztversim kā joku, smaidīsim un priecāsimies, jo vējainā un lietainā laikā pasākums „Uzzīmē joku!" notiks Lielās Ģildes foajē, kur būs pieejami materiāli zīmēšanai pasākuma laikā.

Pavasara festivālu "Windstream"atbalsta Rīgas dome, Koncertorganizācija „Ave Sol", Valsts Kultūrkapitāla fonds, žurnāli „Mūzikas Saule", „Figaro", „Baltic Outlook", „Riga This Week", Radio NABA, portāli www.easyget.lv, www.kasnotiek.lv, www.calis.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV