Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa "Habemus" svinēs 10 gadu jubileju

EasyGet.lv, 29.03.2012. 14:34

Grupa "Habemus" sestdien, 31. martā, Latvijas 1. rokkafejnīcā Liepājā ar koncertu un viesmākslinieku uzstāšanos svinēs pastāvēšanas 10 gadu jubileju, informē kafejnīcas pārstāve Maija Kalniņa.

Pulksten 22 uz rokkafejnīcas 1. stāva skatuves kāps jubilejas viesi Mārtiņš Petrovs, Uģis Jēkabsons (Mr.Rally, Full house), Gints Meļķis (Nasty smile), Zanda Štrausa, Viktors Ellers (Liepājas teātris), Ilmārs Strakš (No title), Kristaps Sudmalis (Karogi), Mārtiņš Jansons (100 Baltas dvēseles), dziedošie aktieri "Aģenti" (Edgars Pujāts, Marģers Eglinskis, Armands Kaušelis), Maija Kalniņa un grupa Willow Farm".

Svētku vakarā galvenais notikumus - grupas Habemus koncerts.

Šobrīd grupas līderis, komponists un vokālists Matīss Anuzis dzīvo Anglijā un par godu šim notikuma būs ieradies Liepājā. Tas nozīmē kā šī jubileja būs reizē unikāla un reta reize dzirdēt grupas uzstāšanos.

2002. gadā Liepājā tika dibināta grupa "Habemus", kuras nosaukums latīņu valodā nozīmē "mums ir". Saliekot kopā katra grupas dalībnieka individuālo meistarību, personīgos dzīves uzskatus un dzīves pieredzi, šo grupas muzikālo skanējumu padara ļoti savādu un neprognozējamu.

Kopš grupas dibināšanas brīža sastāvā nemainīgs ir palicis tikai viens dalībnieks Matīss Anuzis, grupas vokālists, līderis un mūzikas autors.

Pastāvēšanas laikā grupa ir paspējusi piedalīties daudzos konkursos un festivālos, tādos kā "Zāģis '04", "Blieziens" "Caines Beach Party 2005", Latvijas 1.Rokkafejnīcas organizētajā "Rudens vēju rock'n'roll" pasākumā, "Bildes 2005", "Tu esi pamanīts", "Mazā Saldus saule", "Baltic Beach Party2008.", "Liepājas Dzintars", "Fontaine festival", "Sea festival"Klaipēdā, kā arī citos grupai nozīmīgos, lielos un mazos pasākumos.

Ieeja pasākumā - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV