Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Nabaklab" aicina uz divu gadu dzimšanas dienas svinībām

EasyGet.lv, 30.03.2012. 09:41

Sestdien, 31. martā, Latvijas Universitātes radio NABA klubs "Nabaklab" aicina uz divu gadu dzimšanas dienas svinībām. Sveicēju kārtā uz skatuves kāps Ingus Baušķenieka grupa „Dzeltenie pastnieki" un „Sonic surf city" no Zviedrijas, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
"Nabaklab" aicina uz divu gadu dzimšanas dienas svinībām

Klubs "Nabaklab" durvis vēra 2010. gada 1. aprīlī, un kopš tā laika kļuvis par daudzu pašmāju un ārvalstu mūziķu iemīļotu koncertu vietu – klubā "Nabaklab" uzstājušās tādas mūzikas apvienības kā „The Living Jarboe", „Voivod", „Tarakany", „Covenant", „De/Vision", „A storm of light", „Handsome furs", „Leatherface", „Nomeansno", "Paprika Korps", "The Toasters", "Master Musicians of Bukkake" un daudzas citas. Kopumā uzstājušās vairāk nekā 200 ārvalstu mūzikas grupas un mākslinieki. Savukārt runājot par Latvijas muzikāliem projektiem – koncertus snieguši praktiski visi sevis cienoši, klubam atbilstošie mūziķi un grupas.

Klubs pastāvēšanas laikā pierādījis, ka spēj būt ne tikai kvalitatīvu koncertu zāle, bet arī regulāru izstāžu, lektoriju, kino un teātra izrāžu norises vieta. Jau trešo gadu "Nabaklab" līdzorganizē festivālu „Laba Daba", kurš šogad notiks 3. un 4. augustā.

Kluba divu gadu dzimšanas dienā uzstāsies zviedri „Sonic surf city", kas klausītājiem sniedz enerģisku surf un poproka devu labākajās „Beach boys" tradīcijās, kā arī leģendārā pašmāju grupa „Dzeltenie pastnieki", kuri šobrīd aktīvi strādā pie savas jaunās koncertprogrammas. Pēc koncerta balli zālē „Morbergs" turpinās radio NABA mūzikas instruktoru projekts „Pērļu zvejnieki" ar dejojamu audiovizuālu projektu „Video ritmi".

Kluba otrajā zālē „Auguste" dejotgribētājus izklaidēs Nils Īle ar „Afro ambient", radio NABA mixmeistars AG un "Mūzu muzejs".

Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, sestdienas pasākuma sākums plkst. 21:00. Ieejas maksa - 2 LVL.

Papildu informācija: www.nabaklab.lv

Foto: Grupa „Sonic surf city". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV