Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Olga Rajecka: Kā gan var nemīlēt Liepāju!

EasyGet.lv, 03.04.2012. 11:19

Liepāja būs viena no pirmajām pilsētām, kur dziedātājā Olga Rajecka uzstāsies ar savu jubiljes programmu "Svētku diena"- koncerts notiks jau 20. aprīlī Olimpiskā centra Rožu zālē, informē Mikrofona ieraksti.
Olga Rajecka: Kā gan var nemīlēt Liepāju!

Dziedātāja atzīst, ka ar Liepāju un liepājniekiem viņai ir īpaši tuvas attiecības: "Kā gan man var nebūt mīļa Liepāja! Mans plaukstas nospiedums ir Slavas alejā, Rokkafejnīcā man veltīts gandrīz muzejs un es zinu, kas ir vietējais Burkānciems. Astoņdesmito gadu beigās vairākas nedēļas pat gulēju Liepājas slimnīcā, un tur pret mani ļoti labi izturējās. Vēl atceros – reiz Beach Party laikā gribēju ieiet veikaliņā pa ceļam uz "Pūt, vējiņiem". Tur rinda ārā pa durvīm. Iestājos, taču ļaudis uzreiz – nāciet, nāciet, Oldzītei jāiet pa priekšu, jāsteidzas... Un divi džeki man ieved iekšā. Biju grasījusies pirkt ko grādīgāku, taču tā sakaunējos, ka nopirku tikai sulu un kolu. Šausmīgi jauki cilvēki!

Liepājā esmu dziedājusi neskaitāmas reizes, bet īpaši atceros Liepājas dzintaru 1980. gadā. Toreiz mēs ar Eoliku uzstājāmies kā viesi, bet žūrijā bija arī Raimonds Pauls. Es dziedāju tādu "Karmenas dziesmu" un mugurā man bija zaļa gara kleita. Raimonds Pauls teica: "Ļoti laba grupa un interesanta dziedātāja, tikai tie divi puiši – viņš domāja Daini Dobelnieku un Viktoru Burakovu - viņai blakus izskatās pēc makšķerkātiem... Tāda ir mana Liepāja – daudz atmiņu un prieks, ka tur dziedāšu arī savā jubilejas tūrē."

Koncertā kopā ar Olgu Rajecku uz skatuves būs Vidzemes kamerorķestris Andra Veismaņa vadībā un dažādi viesmūziķi. Skanēs populārākās dziesmas no visiem mākslinieces karjeras periodiem – "Lielā zive", "Kad man vairs nebūs 16", "Es neesmu Džeina Fonda", "Pasaule, pasaulīt", "Ziemeļvējā", "Apvij rokas", "Svētku diena" u.c. Būs arī Raimonda Paula 80. gadu hits "Robots", kam nupat izveidota jauna versija.

Savukārt pēc koncerta Olga sola autogrāfus uz jaunās CD izlases un biogrāfiskās grāmatas "Mana svētku diena".

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzē".

Foto: Dziedātājā Olga Rajecka. Foto (c) Aleksandrs Sokolovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV