Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgas Gospelkoris uzstāsies Spīķeru koncertzālē

EasyGet.lv, 03.04.2012. 11:42

Rīgas Gospelkoris, noslēdzot pavasara koncerttūri „Es smaidu", Otrajās Lieldienās, 9. aprīlī, plkst. 18:00 sniegs koncertu Spīķeru koncertzālē, informē koncerta menedžere Annija Lagzdiņa.
Rīgas Gospelkoris uzstāsies Spīķeru koncertzālē

Dziedātāji, kuru debijas DVD „Silver & Gold" šī gada sākumā tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvai, pavasara tūres ietvaros ir ne tikai jau uzstājušies dažādās Latvijas pilsētās, bet aprīļa otrajā pusē plāno koncertēt arī Ņujorkā un Čikāgā, ASV, kur muzicēs kopā ar gospel mūzikas komponistu un dziedātāju Teriju Mūru, kurš labi zināms vietējās gospel un RnB mūzikas aprindās un savulaik sadarbojies ar tādiem izpildītājiem kā Stīvijs Vonders un Vitnija Hjūstone.

Rīgas Gospelkora Lieldienu koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt dzīvespriecīgu mūsdienu afroamerikāņu baznīcas mūziku kora un solistu atraktīvā izpildījumā, savukārt tam noskaņoties pirms koncerta palīdzēs kora draugu Balbiino un Black Coffee sagādātais saldējums un kafija. Kopā ar gospelkori Spīķeru koncertzālē muzicēs arī pianists Dmitrijs Karpovs un par vienu no Latvijas labākajiem bundziniekiem atzītais Miķelis Vīte.

Rīgas Gospelkoris koncertē Latvijā un ārpus tās jau devīto gadu, un no septiņu cilvēku vokālā ansambļa tas izaudzis līdz vairāk kā trīsdesmit cilvēku lielam sastāvam, kurā dzied pārsvarā 20 līdz 30 gadus veci jaunieši no visdažādākajām vietām, dzīves gājumiem un profesijām - var sastapt gan medicīnas studenti, gan pasākumu vadītāju, un aprunāties ar prokuratūrā strādājošu ierēdni vai reklāmas aģentūras radošo „gariņu". Iespējams, ka viskolorītākā personība ir pats diriģents Jānis Maslovskis, kurš ir arī lidotājs, turklāt aizraujas ne tikai ar aviāciju, bet arī kuģošanu, taču tam visam pa vidu vēl spēj būt arī gādīgs tētis, mīlošs vīrs un iedvesmojošs vadītājs.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv, savukārt ar kori tuvāk iepazīties var www.draugiem.lv/gospel.

Foto: Rīgas Gospelkoris Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas pasniegšanas ceremonijā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV