Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Karmafree" izdod dziesmu „Life"

EasyGet.lv, 03.04.2012. 13:46

Latvijas cilpmašīnu meistari - grupa „Karmafree" ierakstījuši jaunu dziesmu un piedāvā to kopā ar „dzīvo" video versiju.
„Karmafree" izdod dziesmu „Life"

„Karmafree" Latvijas mūzikā ir manīti gan ar veiksmīgo kaverversiju „Labvēlīga Tipa" dziesmai „Lodziņš", gan ar savu interesanto muzicēšanas veidu, koncerta laikā ierakstot „dzīvās" cilpas, tādā veidā izveidojot skaņdarbu pa vienai frāzei. Šobrīd „Karmafree" ir pabeiguši darbu pie jaunā singla „Life" un piedāvā to kopā ar „dzīvo" video versiju.

„Mums tā kaut kā nejauši sanāk," smejas vokāliste Māra, „ierakstam dziesmu studijā, un tad ieplānojam video klipu, bet video klipa vietā sanāk izdot tikai koncerta video ierakstus. Tā ir noticis arī ar dziesmu „Life". Šoreiz video uzskatāmi esam parādījuši mūsu dziesmas veidošanas procesu izmantojot cilpmašīnu pedāļus, arī skanējums ir savādāks, nekā studijas ierakstam, tā ka ,domājams, būs interesanti noklausīties abas dziesmas versijas."
Studijas versija:

Dziesma „Life" ir filosofisks apcerējums par dzīvi- brīžiem tas šķiet mistisks, brīžiem pozitīvs, brīžiem sarežģīts- tā cilvēki mēdz ikdienā uztvert savu dzīvi. Tomēr „Karmafree" uzskata, ka dzīve ir vienkārša, to nevajag sarežģīt un uztvert pārāk nopietni, to vajag tikai pilnībā izbaudīt. Un to var izdarīt tikai atmetot bailes un aizspriedumus, novērtējot dzīves patiesās vērtības, atrodot pašam sevi un aizmirstot pagātnes rētas.

„Dzīvā" video versija:

Mūzikas autori: Māra Dombrovska un Dmitrijs Lisenko
Teksta autore: Māra Dombrovska
Dziesmu ierakstīja, miksēja un māsterēja- Sergejs Laletins
Dziesmu ierakstīt palīdzēja Ojārs Lapiņš.
Video filmēja- Jevgenijs Glazers, skaņa- Sergejs Laletins.
Bērna vokāls studijas ierakstā: Artūrs Bobiļevs

Foto: Grupa „Karmafree". Foto (c) Dace Krēgere

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV