Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Mežaparkā pirmo reizi notiks mūzikas festivāls „Pestivals"

EasyGet.lv, 03.04.2012. 14:04 | komentāri (3)

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks jauns mūzikas un kultūras festivāls „Pestivals". Festivālā uzstāsies leģendārā igauņu sieviešu pop-rokgrupa „Vanilla Ninja", lietuviešu „KeyMono" un pašmāju „Musiqq", informē festivāla organizatoru pārstāvis Aivars Līpenītis.
Mežaparkā pirmo reizi notiks mūzikas festivāls „Pestivals"

„Pestivals" notiks uz vienas lielās skatuves, kā arī piedāvās iespēju izdejoties DJ ritmos deju teltī, izkustēties aktīvajā zonā un baudīt programmu ģimenēm ar bērniem pa dienu. Vienas dienas festivāls vārtus vērs 15:00, lai jau uzreiz pie lielās skatuves pulcētu popmūzikas fanus, kur ik stundu līdz pat 5 rītā uzstāsies aktuālākie latviešu un ārzemju popmūziķi.

Dalību „Pestivalā" apstiprinājuši vairāki aktuāli ASV, Lielbritānijas un pašmāju popmūziķi, kas tiks nosaukti drīzumā. Baltijas galvenie mākslinieki – grupa „Vanilla Ninja" uz „Pestivala" skatuves svinēs savu desmit gadu jubileju. „Vanilla Ninja" ir igauņu meiteņu trio, kuru populārākās dziesmas ir „Tough Enough", „When the Indians Cry", „Blue Tattoo" un „I Know". Grupa ir izdevusi četrus albumus dažādās Eiropas, Āzijas un Amerikas valstīs. Latvijā agrāk bija nopērkams grupai par godu nosaukts saldējums.

Lietuviešu „KeyMono" (agrāk – „BrassBastardz") ir Electropop, NuJazz pārstāvji, kuru populārākā dziesma „Bubble in a Trouble" ieguvusi labākās elektroniskās/deju mūzikas apbalvojumu starptautiskā konkursā „The People Music Awards". Latvijā uzstājušies festivālā „Positivus" ar agrāko nosaukumu „BrassBastardz". Grupas sastāvā lietuvieši un briti.

Pirmais pašmāju mākslinieks – grupa „Musiqq", kas popularitāti Latvijā iekaroja ar dziesmām „Klimata kontrole" un „Abrakadabra", kā arī dalību Eirovīzijā ar dziesmu „Angel in Disguise", uz „Pestivala" skatuves pilnajā koncertsastāvā izpildīs arī jaunāko radiohītu „Miljonārs".

Biļetes var iegādāties Biļešu Servisā. Cena – pirmās 3 000 vai līdz nākamo mākslinieku izziņošanai – 19 Ls. 4. aprīlī www.PerkamKopa.lv ierobežotā skaitā pieejamas biļetes par zemāko cenu. Informācija – www.pestivals.lv, organizē – aģentūra „magicFIB".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV