Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"309. kabinetā" Valkā notiks dubstep pasākums

EasyGet.lv, 04.04.2012. 14:29

Sestdien, 7. aprīlī, plkst. 22.00 radošajā telpā „309. kabinets" norisināsies pasākums Dabinets#2. Ir pagājuši gandrīz divi gadi, kopš 309. kabinetā notika iepriekšējais dubstep veltītais pasākums. Tādēļ kabineta radošā komanda nolēma, ka ir īstais laiks atkal aicināt pārstāvjus no kustības dubstep.lv, lai ievibrētu gaisu kārtīgos dubstep ritmos.
"309. kabinetā" Valkā notiks dubstep pasākums

Šobrīd dalību pasākumā apstiprinājuši – vibe55 (dubstep.lv), TrashyKid (dubstep.lv), RenneUnique (dubstep.lv) un jaunais censonis Hakers no Valmieras. Par vizuālo pavadījumu rūpēsies VjBī.

Vibe55 ir viens no Latvijas dubstep kustībai veltītā portāla dubstep.lv izveidotājiem un aktīvs Dabsolis pasākumu sērijas organizētājs un dīdžejs. Vada arī radio Naba raidījumu Dabsolis. Svaigākie vibe55 miksi pieejami http://vibe55.official.fm/.

TrashyKid – (mūzikas blogeris http://trashykid.wordpress.com) aktīvs elektroniskās mūzikas entuziasts, piedalās arī raidījuma Dabsolis veidošanā. Atzīts par labāko dubstep DJ Latvijā pēc dubstep.lv 2011.gada aptaujas rezultātiem. http://mixcloud.com/trashykid.

RenneUnique -

Hakers, īstajā vārdā Andris Taurītis, ir sabiedrisko attiecību students no Valmieras, kuru aizrauj dziļo basu skaņa. Tieši šī iemesla dēļ arī sācis pievērsties UK bass mūzikas lauciņam. Idejas par pievēršanos dīdžejošanai radušās 2006.gadā, kad pirmo reizi tika dzirdēts kvalitatīvs dubstep skaņdarbs. Šobrīd ideja ir attīstījusies līdz manāmiem rezultātiem un ir gadījies uzstāties tādās vietās kā UnfinishedPerestroika un Melno Cepurīšu Balerija. Spēlējot setus, tiek ieturēts deep, darkminimaldubstep skanējums, kas priecē klausītājus ar izteiktu basa līniju un ritmiskiem piesitieniem.

Ieeja pasākumā no plkst.21.00. Ieejas maksa – Ls 2,-

„309.kabinets" atrodas bijušajā poliklīnikas ēkā Valkā, Rūjienas ielā 3E, 3.stāvā.

Sīkāka informācija: www.309.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV