Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Nabaklab svin Lieldienas kopā ar grupu „Inokentijs Mārpls"

EasyGet.lv, 04.04.2012. 14:44

Ceturtdien, 5. aprīlī, klubā "Nabaklab" Lieldienu pasākumu sēriju ievadīs grupu „Inokentijs Mārpls", „Velna kalpi" un lietuviešu „Banda dzeta" koncerts, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Nabaklab svin Lieldienas kopā ar grupu „Inokentijs Mārpls"

Kamēr ar leģendārajiem Latvijas pankroka skatuves celmlaužiem „Inokentijs Mārpls" nav jāiepazīstina, tikmēr ceturtdienas koncertā uz skatuves kāps arī pavisam jauna, taču ne neatpazīstamu mūziķu apvienība „Velna kalpi". Tajā, citu starpā, muzicē arī grupas „Rūsa" un nu jau sen pajukušo „Remains" ģitārists Jānis Levits, kā arī viens no spēcīgākajiem Latvijas pagrīdes mūzikas bundziniekiem – Pauls Ozols, kas savulaik spēlējis tādās grupās kā „Rosewater", „Mary Jane", „Rūsa" un daudzās citās.

Lietuvieši „Banda dzeta" Latvijā ieradīsies 13 cilvēku sastāvā un var diezgan droši prognozēt, ka šis enerģiskais, dejojamais folk un punk mūzikas orķestris neliks apmeklētājiem vilties.

Visu vakaru kluba otrā zālē par mūziku gādās DJ Monsta.

Pasākuma sākums plkst. 21:00, Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Papildu informācija
www.nabaklab.lv
www.draugiem.lv/im
www.hardcore.lt/bandadzeta

Foto: Latvijas pankroka leģenda „Inokentijs Mārpls". Foto (c) mario ojo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV