Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šovakar Gacho uzstāsies "Palladium"

EasyGet.lv, 05.04.2012. 12:18

5. aprīlī ar koncertu koncertzālē "Palladium" pašmāju mūziķis Gacho noslēgs savu kocertu sēriju "Spēka Tūre", informē mūziķa menedžeris Kaspars Jansons.
Šovakar Gacho uzstāsies "Palladium"

„Šogad aizsākām jaunu koncertsēriju ar nosaukumu "Spēka Tūre". Tūre sastāvēja no 12 koncertiem, un jau tagad varam apgalvot, ka šī bijusi veiksmīgākā koncerttūre kādā jebkad esam braukuši – ļoti daudz enerģisku un pozitīvi lādētu cilvēku, vairāki apmeklējuma rekordi, daudz interesantu notikumu. Šovakar būs šīs tūres noslēgums, par kuru jau tagad varu teikt – tas būs pats trakākais un enerģiskākais notikums kā mums, tā arī mūsu klausītājiem. Šī ir pirmā "Spēka Tūre" un jau tagad ar drošu sirdi varu apgalvot – nākamgad būs arī otrā," bilst pats Gacho.

Kā jau ierasts, Gacho Rīgas koncertos uzstājas arī pašmāju un ārvalstu viesmākslinieki un arī šajā tūres noslēguma koncertā "Palladium" viesos būs The Damn Bell Doors (Sankt-Pēterburga), Toms Grēviņš, E:91 un Uppfade.

Koncertu papildinās arī spēcīgs, speciāli sagatavots gaismu šovs no skatuvju un gaismu kompānijas "GaCo".

Informācijai – biļetes pie ieejas nebūs nopērkamas. Atlikušās biļetes, kuras vēl ir pieejamas, var iegādāties "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās kā arī internetā http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/hip-hops_un_reps/?concert=99977.

Pēc koncerta notiks oficiālā "Spēka Tūres" noslēguma koncerta pēcballīte bārā "JUST", 11. Novembra krastmalā 17. Ieeja no 21 gada vecuma.

Šis ir pirmais Gacho lielais Rīgas koncerts, uz kuru nav vecuma ierobežojumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV