Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Koncertzālē Palladium notiks Knife Party

EasyGet.lv, 10.04.2012. 15:37 | komentāri (1)

11. maijā Rīgā koncertzālē Palladium viena no šobrīd karstākajām deju mūzikas apvienībām "Knife Party" uzsāks jaunu klubu mūzikas nakts šovu Palladium Renegade. Šajā naktī kopā ar iespaidīgu gaismas un vizuālo šovu uzstāsies vairāki aktuāli pasaules deju mūzikas vārdi, informē koncertzāles pārstāvji.
Koncertzālē Palladium notiks Knife Party

"Knife Party" ir muzikāls tilts starp diviem žanriem, kuriem lemts pasaules deju mūzikā dominēt tieši 2012. gadā. Vienā mirklī "Knife Party" nozīmē "electro house" ritmu izvirdumu, citā - aizraujošas "dubstep" vibrācijas. "Knife Party" ir enerģiski skaļš protests - projekta mūziku ikviens pusaudzis var lietot, lai iedzītu pamatīgā stresā vecākus. "Knife Party" dalībnieki pasaules slavu guvusī "drum'n'bass" grupa "Pendulum" tagad gūto pieredzi transformējuši jaunās kvalitātēs, atklājot jaunus mūzikālus apvāršņus.

Austrāļi Robs Sveirs un Garets Makgrillens "Knife Party" radīja tikai pirms gada, viņu pirmais EP „100% No Modern Talking" mūzikas klausītāju redzes lokā nonāca tikai 2011. gada izskaņā, taču sadarbība ar "Swedish House Mafia" supersinglā "Antidote" acu mirklī "Knife Party" padarīja par vienu no karstākajiem vārdiem mūsdienu elektroniskajā mūzikā. "Knife Party" skanējumā savienoti dabstepa, reiva, elektro un hardkora elementi, kas ļauj viņu kompozīcijām rezonēt ar augstākajiem enerģijas līmeņiem.

Pārējā programma tiks izziņota tuvākajā laikā, bet biļetes uz šo pasākumu tirdzniecībā no ceturtdiena, 12. aprīļa. Pirmo 100 biļešu cena tikai 5 Ls.

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga
http://knifeparty.com/

Tuvākie Palladium koncerti:

13. aprīlī Palladium Music Session (Apofeoz Sound System, Kuchenbeat, Deskalighters aka Voiceks Voiska, All Day Long un Chrystral Sound System)
20. aprīlī Tuborg Green Spring tūre
22. aprīlī The Do
1. maijā Pērkons
11. maijā Knife Party
18. maijā bū-š
16. jūnijā Tiger Lillies
20. jūnijā Mastodon

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV