Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Noslēdzies pavasara festivāls Windstream

EasyGet.lv, 10.04.2012. 18:21

Ar koncertiem Lielajā Piektdienā un Otrajās Lieldienās noslēdzies trešais Profesionālā pūtēju orķestra „Rīga" organizētais Pavasara festivāls Windstream, informē PPO „Rīga" mārketinga speciāliste Ilze Pleša.
Noslēdzies pavasara festivāls Windstream

Festivāla devīze ir „Mosties un atceries, dzirdi un baudi!", un tā ietvaros šogad notika pieci koncerti, no kuriem trīs bija bez ieejas maksas, kā arī interaktīvs pasākums ģimenēm ar bērniem „Uzzīmē joku!" 1. aprīlī.

Festivāls noslēdzās ar plašiem vokāli-instrumentālo skaņdarbu atskaņojumiem Lielajā Piektdienā un Otrajās Lieldienās, kas notika klausītāju pārpildītās zālēs un guva nedalītu atsaucību. Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga" festivāla koncertos uzstājās ar diriģentiem Mārtiņu Ozoliņu, Raiti Ašmani, Andri Pogu, Romānu Vanagu un Valdi Butānu pie diriģenta pults, koncertos dziedāja Rīgas kamerkoris „Ave Sol", Valsts Akadēmiskais koris „Latvija", Rīgas Doma zēnu koris, Jāz. Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris un daudzi solisti.

Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga" izsaka vislielāko pateicību Pavasara festivāla Windstream finansiālajiem atbalstītājiem: Rīgas domei, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Valsts Kultūrkapitāla fondam, kā arī sadarbības partnerim - Rīgas koncertorganizācijai „Ave Sol", un informatīvajiem atbalstītājiem - žurnāliem „Mūzikas Saule", „Figaro", „Baltic Outlook", „Riga This Week", Radio NABA, portāliem www.easyget.lv, www.kasnotiek.lv, www.calis.lv.

Foto: Lielās Piektdienas koncerts Rīgas Sv.Jāņa baznīcā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV