Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgas Latviešu Biedrība aicina uz kamermūzikas koncertu

EasyGet.lv, 11.04.2012. 10:23

Trešdien, 18. aprīlī, plkst. 19.00 Rīgas Latviešu Biedrības Zelta zālē kamermūzikas koncertā uzstāsies Duo Pensieri Armonici - Liene Dobičina /flauta, Latvija/ un Daniele Sardone /ģitāra, Itālija/, informē Liene Dobičina.

Programmā skanēs M.Marē, J.S.Baha, M.Kastelnuovo-Tedesko, Ž.Fransē, R.Ņatali, A.Pjacollas oriģinālkompozīcijas un pārlikumi flautai un ģitārai.

Duets ir izveidots 2010. gada aprīlī Maģistrantūras studiju laikā Māstrihtas Mūzikas akadēmijā, Nīderlandē. Duo Pensieri Armonici pārstāvējuši Māstrihtes mūzikas akadēmiju veicot video ierakstu Nīderlandes klasiskās mūzikas televīzijas kanālam BRAVA TV, uzstājoties festivālā "Parcours Maastricht", kā arī snieguši koncertus Nīderlandē, Beļģijā, Itālijā un Latvijā - 2011.gada martā koncertcikla "Jaunie mūzikā" ietvaros Siguldas koncertzālē "Baltais Flīģelis" un Rīgas Vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē.

Koncerta pavasarīgi gaišajā programmā skanēs Latīņamerikas un Eiropas 20. gadsimta oriģinālkompozīcijas flautai un ģitārai, kā arī baroka laika mūzikas sasniegumi - Johana Sebastiāna Baha Čakona no partitas d moll vijolei solo BWV 1004, Danieles Sardones pārlikumā ģitārai solo un Marēna Marē Spāņu folijas (Les folies d'Espagne) pārlikumā flautai un ģitārai.

Biļetes: 3,00 LVL, 1,00 LVL (pensionāriem, studentiem, skolēniem). Biļetes iegādājamas Rīgas Latviešu biedrībā.

Atbalsta: Itālijas Republikas vēstniecība Latvijā, Latvijas Radio 1, Latvijas Radio 3 Klasika, Latvijas Mūzikas informācijas centrs, www.music.lv, www.tvnet.lv, www.notikumi.lv, laikraksti Laiks, Brīvā Latvija, Latvijas Avīze, Diena, Neatkarīgā Rīta Avīze.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV