Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Toms Grēviņš sagatavos liepājniekus pavasarim

EasyGet.lv, 11.04.2012. 13:00

Sestdien, 14.aprīlī, kokteiļbārā Red Sun Buffet, Pasta ielā 2, Liepājā, viesosies viens no šī brīža stilīgākajiem dīdžejiem – DJ Toms Grēviņš, informē kokteiļbāra Red Sun Buffet mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.
Toms Grēviņš sagatavos liepājniekus pavasarim

Pavasarī ir stilīgi būt vairāk vieglprātīgam nekā ierasts un, gaidot siltos vakarus, baudīt naktsdzīvi. Tāpēc šajā nedēļas nogalē Liepāju būs „okupējuši" Radio 101 dīdžeji. Kamēr daļa Liepājā viesosies Tuborg „Spring Tour" ietvaros, tikmēr „Brokastu šova" vadītājs, klausītāju modinātājs Toms Grēviņš jeb Grē savus fanus pavasarim sagatavos kokteiļbārā Red Sun Buffet.

Toms Grēviņš „bufetē" uzstāsies jau otro reizi. Pirmoreiz viņš iegrieza pamatīgas dejas grupas „Instrumenti" pēckoncerta ballītē. Šoreiz Toms parādīs, kas ir un kas nav „trendīgi" šajā pavasarī.

„Bufetē šonedēļ modes un stila nedēļa – pavasara krāsas kokteiļos, tērpos un mūzikā, tāpēc bez Toma Grēviņa iztikt nevar! Viņš šobrīd noteikti ir viens no progresīvākajiem radio dīdžejiem un nosaka mūzikas gaumi mūsdienīgo jauniešu vidū Latvijā," komentē Laura Stūrīte.

Foto: Toms Grēviņš. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV