Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā uzstāsies jaunā House mūzikas balss Max C

EasyGet.lv, 12.04.2012. 10:27

Sestdien, 14. aprīlī, nakts klubā Coyote Fly uzstāsies deju mūzikas ģēniju David Guetta, Afrojack, Axwell, Rehab u.c. vokālists Max C, kas ieguvis arī neoficiālu titulu – jaunā House mūzikas balss, informē Kristīne Dombrovska.
Rīgā uzstāsies jaunā House mūzikas balss Max C

Viens no vispazīstamākajiem Max C izpildītajiem hitiem ir jau par klubu himnu kļuvusī kompozīcija "I Found You", kas 2009. gadā sasniedza UK singlu topa 6. vietu. Arī turpmākajos gados Max C turpinājis gūt panākumus ar tādiem singliem kā "I Miss You", piedaloties Brever & Bakchos, "You're The One" sadarbībā ar Phil England, "Into The Night", piedaloties Carl Kennedy, "Nothing Really Matters" kopā ar K-System un "In The Sunshine" sadarbībā ar Disfunktion.

Max C ir ne tikai dziedātājs, bet arī tekstu autors, kas sadarbojas ar tādiem producentiem un DJ kā David Guetta, Axwell, Stonebridge, Laidback Luke un daudziem citiem.

Max C koncerta rīkotājs un nakts kluba Coyote Fly īpašnieks Oskars Skara uzsver: „Pēdējā gada laikā nakts klubs ir profesionāli attīstījies un nospraudis jaunus mērķus, tāpēc droši varu apgalvot, ka zināmu ārzemju izpildītāju koncertu rīkošana nakts klubā kļūs par sava veida tradīciju, tādējādi sniedzot saviem apmeklētājiem lielisku iespēju baudīt Eiropas un pasaules līmeņa mākslinieku uzstāšanos."

Sīkāka informācija par mākslinieku: https://www.facebook.com/pages/Max-C/173801829327778 un http://www.myspace.com/charlesesalter

Reģistrējoties viesu sarakstam mājas lapā www.coyotefly.lv, kluba pasākumus var apmeklēt bez maksas.

Nakts klubs Coyote Fly dibināts 2006. gada nogalē un sākotnēji atradās Palasta ielā 3. No 2010. gada 1. aprīļa Coyote Fly atrodas izklaides centrā „Vernisāža", Tērbatas ielā 2. Gada laikā nakts klubs Coyote Fly ir profesionāli attīstījies, regulāri pulcējot labākos Latvijas DJ, VJ, kā arī populārākos Latvijas un ārzemju skatuves māksliniekus, tādējādi ieņemot stabilu pozīciju Latvijas klubu topa augšgalā.

Uzņēmumam attīstoties, 2010. gada nogalē durvis vēra nakts klubs Coyote Fly arī Liepājā, ieņemot nozīmīgu lomu Liepājas izklaides industrijā.

Papildu informācija: www.coyotefly.lv, kā arī twitter.com/CoyoteFly

Foto: Max C. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV