Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dziesminieks Goran Gora uzstāsies Dikļu pilī

EasyGet.lv, 13.04.2012. 09:55

Rīt, 14. aprīlī, Dikļu pilī uzstāsies dziesminieks Goran Gora, kurš kopā ar vairākiem viesmūziķiem izpildīs "Goran Gora Labākās dziesmas", informē mūziķa menedžments.
Dziesminieks Goran Gora uzstāsies Dikļu pilī

Aptaujā, kas tika veikta no 14.marta līdz 1.aprīlim mūziķa mājas lapā, tika noskaidrotas 15 klausītāju vērtējumā populārākās dziesminieka kompozīcijas, kas veidos koncerta programmu. Apkopojot aptaujas rezultātus, ir skaidrs, ka koncertā "Goran Gora Labākās dziesmas" patiešām skanēs teju visi klausītāju iemīļotākie skaņdarbi – gan "Two Hands", "Ceļi", "The Girl In The Backseat", gan "A Dance Away" un citas.

Koncerta sākums plkst. 16:00, taču klausītāji tiek aicināti ierasties savlaicīgi, jo Dikļu pils apkaimē iespējams gan pastaigāties pils parkā, gan aplūkot atjaunoto pils ēku. Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu Paradīzes" kasēs, kā arī Dikļu pils kasē.

Vairāk informācijas: http://www.gorangora.com

Foto: Dziesminieks Goran Gora. Foto (c) Uldis Krusts

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV