Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupas Keksi aicina uz jubilejas ballīti Cēsīs

EasyGet.lv, 17.04.2012. 09:27

31. maijā grupa „Keksi" 15 gadu jubileju atzīmēs ar muzikālu ballīti-festivālu Cēsu Pils parka estrādē, informē Cēsu Kultūras un Tūrisma centra sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Janševska. Cēsis šāds festivāls notiks pirmo reizi, un sola pulcēs daudzus dzīvās mūzikas cienītājus no Latvijas, un būs arī viesi no Igaunijas.
Grupas Keksi aicina uz jubilejas ballīti Cēsīs

Grupa „Keksi" ir nolēmusi uzaicināt savus draugus un pielūdzējus uz savu jubilejas muzikālo saietu Cēsīs, kur grupa bija dibināta 15 gadus atpakaļ. Grupu kā līdz šim vada leģendārais Latvijas muzikants - cēsnieks Aleksandrs Sircovs ar segvārdu „Muravejs", kura veidotie muzikālie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti. Pēdējā gada laikā sadarbības rezultātā ar nepārspējamo lietuviešu dziedātāju Aļģirdas Šuminskas, „Keksi" ir sagatavojuši jaunu programmu, par kuru saņēmuši plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā.

Šajā gadā ar Cēsu pašvaldības atbalstu grupa „Keksi" savu jubileju sagaida ar saviem draugiem – muzikantiem uz Cēsu Pils parka estrādes skatuves. Muzikālajā ballītē-festivālā varēs redzēt tādas populārus mūziķus kā grupu no Igaunijas „Chick'N'Band", neatkārtojamo un šarmanto grupu „Latvian Blues Band", un Latvijas rokenrola karali Pitu Andersonu, kas muzicēs sastāvā „Pete Anderson & Swamp Shakers".

Grupas „Keksi" 15 gadu jubilejas ballīte atklās Cēsu pilsētas svētku pasākumus, kuri šogad sauksies „Cēsu stāsti 2012" un norisināsies no 1.līdz 3.jūnijam.

Kopā ar vadītājiem Andri Freidenfeldu un Kasparu Upacieri, īsti mūzikas svētki garantēti! Ja vēlies dejot rokenrola ritmos vai sapņot blūza melodijās, laipni aicināti uz šī gada jautrāko dzīvās mūzikas ballīti Cēsu Pils parka atjaunotajā estrādē 31.maijā plkst.20:00!

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs. Biļešu cenas: Ls 3 (pirmās 300 biļetes), Ls 4,- ; Ls 5,- (no 28.maija līdz pasākuma dienai)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV