Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Positivus Festivāls piedāvā grupas biļetes

EasyGet.lv, 19.04.2012. 12:02

Tirdzniecībā nonākušas Positivus Festivāla grupas biļetes. Atsevišķi pieejamas arī festivāla vienas dienas biļetes, kempinga biļetes un festivāla VIP biļetes. No šonedēļas uzsākta festivāla biļešu tirdzniecība arī Nordea bankomātos, kur to cena ir zemāka, informē festivāla pārstāvis Ģirts Majors.
Positivus Festivāls piedāvā grupas biļetes

Nordea bankomātos tikai Nordea bankas maksājuma karšu īpašniekiem festivāla biļetes būs lētākas – divu dienu biļete būs nopērkama par 32,50 latiem un divu dienu biļete ar telts vietu būs nopērkama par 36,00 latiem.

Grupas biļetes (6 biļetes) maksā Ls 177. Vienas dienas biļete maksā Ls 25, vieta kempingā maksā Ls 4,5. Biļetes uz festivālu nopērkamas tickets.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā.

Nordea Mārketinga daļas vadītāja Inese Kalveite: „Mūsu sadarbība ar Positivus festivālu ļoti precīzi saskan ar Nordea klientu aizrautību un interesēm – tā ir aktīva atpūta dabā, kvalitatīva izklaide un kultūras pasākumi. Vienmēr vēlamies pievienot vērtību tiem pasākumiem, kurus atbalstām, tāpēc īpašs gandarījums, ka šogad festivālā būs jaunā Nordea skatuve. Tāpat kā pagājušajā gadā esam padomājuši arī par festivāla apmeklētāju ērtībām – no šodienas Nordea bankomātos visā Latvijā varēs nopirkt festivāla biļetes, turklāt par visizdevīgāko cenu. Festivāla laikā teritorijā pilnā režīmā darbosies arī Nordea bankomāti."

Līdz šim izziņotie festivāla mākslinieki ir Keane, The Vaccines, Instrumenti, King Charles, Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert And The Two Dragoons, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark, Givers un Cashier No.9.

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festivāls notiks 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā, mūzikas cienītājus pulcējot sesto reizi.

Papildu informācija:
www.positivusfestival.com
www.positivus.com
tickets.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV