Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vēl šodien un rīt biļetes uz SiguldaJazz festivālu zemāku cenu

EasyGet.lv, 19.04.2012. 13:37

2. jūnijā ar otro starptautisko džeza festivālu „Sigulda Jazz" pilsdrupu estrādē tiks atklāta brīvdabas mūzikas un mākslas festivālu sezona Latvijā. Biļetes iepriekšpārdošanā uz „SiguldaJazz" vēl divas dienas maksās 5 latus, informē Siguldas pilsētas kultūras nama direktore Baiba Bože. Vēlāk to cena pieaugs.
Vēl šodien un rīt biļetes uz SiguldaJazz festivālu zemāku cenu

2. jūnijā visas dienas garumā līdz pat pusnaktij Siguldas pilsdrupu estrādē skanēs smooth jazz, funk, world un bigband mūzika, notiks meistarklases, tiks rādītas dokumentālās filmas, būs apskatāma fotoizstāde, darbosies āra kafejnīcas un mūzikas ierakstu bodes. Pēc koncertiem festivālu turpinās Jam Session, bet naktī uz Rīgu dosies muzikālais "A" vilciens.

Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad uz festivāla brīvdabas skatuves dominēs elektriska un ritmiska, džeza žanram atbilstoša mūzika, tomēr akadēmiskā džeza skanējumu atstājot filharmoniskām kamerzālēm. Jo, kā teicis viedais James Blood Ulmer — „Jazz is the Teacher, Funk is the Preacher!" (Džezs skolo, fanks sludina!).

Ir padomāts arī par apmeklētajiem ar īpašām vajadzībām - transporta novietošanai tiks rezervētas vietas Jaunās pils teritorijā iespējami tuvu ieejai estrādē, savukārt koncerta norises vietā sēdvietas būs rezervētas tā, lai būtu maksimāli ērtāk. Lai nodrošinātu pēc iespējas augstāku komfortu, lūdzam pieteikties savlaicīgi pie organizatoriem.

Šobrīd biļetes iepriekšpārdošanā maksā 5 latus. Turpmāk biļešu cena pieaugs līdz 8 un 10 latiem, koncerta dienā tā maksās 12 latus. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļetes var iegādāties internetā www.bilesuserviss.lv un Biļešu Serviss tirdzniecības punktos visā Latvijā. Siguldas ID karšu īpašniekiem līdz pat 1. jūnijam ir iespēja iegādāties biļeti Siguldas pilsētas kultūras nama kasē par īpašu cenu – 4 lati (biļete būs derīga uzrādot Siguldas ID karti).

Festivālu Organizē Latvijas Blūza atbalsta biedrība sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Informācijai:
E-pasts: lbab@inbox.lv
www.facebook.com/Latblues
www.twitter.com/SiguldaJazz
www.jazzfest.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV