Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgas festivālā - koncertuzvedums „Pasakas par ziediem"

EasyGet.lv, 20.04.2012. 11:40

Rīgas festivālā, kas notiks no 2. līdz 21. jūnijam Rīgā un tās apkārtnē, tiks izrādīts koncertuzvedums „Pasakas par ziediem", kurā Annas Sakses pasakas par ziediem mūzikā ir ietērpis Valts Pūce, informē VSIA" Latvijas Koncerti" sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica. Iestudējumā piedalās flautiste Dita Krenberga, aktieris Gundars Āboliņš un pats komponists. Izrādi papildina Pētera Apses ziedu foto. „Pasakas par ziediem" varēs skatīties un klausīties 5. jūnijā Spīķeru koncertzālē plkst. 20.00.
Rīgas festivālā - koncertuzvedums „Pasakas par ziediem"

Koncertuzvedums „Pasakas par ziediem" ar lieliem panākumiem no 14. līdz 22. aprīlim viesojas Amerikā. Pēc izrādēm Ņujorkā režisore Dace Micāne Zālīte raksta: „Viņi mums atveda Latviju – ar tās dzīvo radošo spēku, skanīgo latviešu valodu, spēcīgām emocijām, un nu „baterijas ir uzlādētas". Īpaši jāizceļ Latvijā vadošā aktiera Gundara Āboliņa talants, kas atklājas un apžilbina ar spēju sekundes simtdaļas laikā pāriet no viena tēla citā, veidojot plašu „Pasakas par ziediem" tēlu galeriju."

Šo koncerttūri organizē ASV Latviešu kultūras biedrība „Tilts" sadarbībā ar vietējām organizācijām un VSIA „Latvijas Koncerti". „Pasakas par ziediem" viesosojas Ņujorkā, Filadelfijā, Mineapolē, Čikāgā un Klīvlandē. Visi koncerti ir veltīti Rūtas Gravas piemiņai, kura dzīvoja Ņujorkā un bija liela ziedu mīļotāja.

Rīgas festivālu organozē VSIA „Latvijas Koncerti".

Papildu informācija: www.latvijaskoncerti.lv

Foto: Valts Pūce, Dite Krenberga un Gundars Āboliņš. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV