Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Atcelts kamermūzikas koncerts „Ints Dālderis un stīgu kvartets Sensus"

EasyGet.lv, 23.04.2012. 11:57

Mūziķu veselības problēmu dēļ atcelts 26. aprīļa Kamermūzikas koncerts „Ints Dālderis un stīgu kvartets Sensus", informē LNSO Komunikāciju vadītājs Mārtiņš Pučka.

Koncerta apmeklētājiem, kas iegādājušies biļetes uz 26. aprīļa koncertu „Ints Dālderis un stīgu kvartets Sensus", koncerta rīkotāji piedāvā iespēju ar iegādātajām biļetēm apmeklēt 24. aprīļa kamermūzikas koncertu plkst.19:00 Lielās Ģildes Minsteres zālē vai līdz 26. aprīlim atgriezt biļetes jebkurā „Biļešu Paradīzes" kasē.

24. aprīlī plkst.19:00 Lielās Ģildes Minsteres zālē Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) mūziķi un draugi aicina uz pēdējo šīs sezonas kamermūzikas koncertu "Quintus Anima – Parler Français".

Piedalās: Anete Toča (flauta), Egils Upatnieks (oboja), Mārtiņš Circenis (klarnete), Linda Eizenberga (fagots), Atvars Lakstīgala (mežrags), Ieva Kļaviņa (klavieres)

Programma:
Moriss Ravels „Kuperēna kapenes"
Fransiss Pulenks Sonāte obojai, fagotam un klavierēm, FP 43
Kamils Sen-Sānss „Tarantella" flautai, klarnetei un klavierēm la minorā op. 6
Ežēns Boca „Pastorālā fantāzija" obojai un klavierēm op. 37
Anrī Ditijē Sonatīne flautai un klavierēm
Andrē Mesažē Solo de Concours klarnetei un klavierēm
Žans Fransē Sekstets flautai, obojai, klarnetei, fagotam, mežragam un klavierēm

Koncerta apmeklētājus sagaida arī patīkams pārsteigums...

Kamermūzika - tas ir daudz smalkāks un intīmāks muzikāls piedzīvojums, turklāt jums ir iespēja baudīt to autentiskā vietā, vecākajā sabiedriskajā telpā Baltijā - tur, kur kamermūziku izpildīja un klausījās pirms daudziem gadsimtiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV