Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Dzelzs Vilks" jubilejas tūri noslēgs LMA Studentu klubā

EasyGet.lv, 23.04.2012. 13:37

Piektdien, 25. maijā, LMA Studentu klubā notiks grupas „Dzelzs vilks" 20. jubilejas turnejas „Dzīvnieks pilsētā" noslēguma koncerts, informē kluba pārstāve Indra Strode. Grupas priekšnesumā - vienā sakausējumā aizvadītā gada labākais rokmūzikas albums „Dzīvnieks pilsētā" un grupas divdesmitgades esence.
„Dzelzs Vilks" jubilejas tūri noslēgs LMA Studentu klubā

„Dzelzs vilks", piedzīvojot transformāciju no zvērinātu metālmūziķu apvienības līdz smagai, romantiskais rokmūzikas formācijai tūkstošgades mijā, gājis caur latviešu tautas tekstu pirmatnībai dainās, tas ne tikai atspēries no pagrīdes, bet, nezaudējot pirmatnējo tiešumu, kļuvis par daudzu iemīļotu latviešu rokmūzikas mantru autoru.

LMA Studentu klubā līdz ar Dzelzs Vilku ienāks arī grupas jaunākais veikums - albums „Dzīvnieks pilsētā", kas atzīts par aizvadītā gada labāko roka albumu un saņēmis Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu.

„Ar jaunām idejām un 20. dzimšanas dienu fonā izdotais grupas 12. studijas albums ievedis Dzelzs Vilku nākamajā desmitgadē - šeit skaņu tehnoloģijas spēlē lielu lomu, dziesmu teksti ievelk šīs pasaules virtuālajās un reālajās kaislībās. „Enerģisks un smags disko, dziesmas, ko klausīties un dzīvot līdzi. Tāds Dzīvnieks - tāds Dzelzs Vilks," par jauno albumu saka Juris Kaukulis.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums plkst. 23:00. Biļetes jau tagad pieejamas www.bezrindas.lv. Biļešu cenas – iepriekšpārdošanā – Ls 3, koncerta dienā – Ls 5.

Foto: Grupa „Dzelzs vilks". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV