Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" skanēs tautiska popmūzika un mūžsens roks

EasyGet.lv, 24.04.2012. 09:28

Rokenrola garā ieturēto nedēļas nogali pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 ievadīs koklētāju spēlēta populārā mūzika, informē kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" skanēs tautiska popmūzika un mūžsens roks

Ceturtdien 26. aprīlī ap pulksten 21 muzicēs jauns kokļu kvartets Smilšu pulkstenis, kura dalībnieces ar latviešu nacionālā mūzikas instrumenta spēli nodarbojas no bērna kājas. Kopā ar domubiedrēm Ievu, Grietu un Santu grupā muzicē Latvīte Podiņa – pirmā elektriskās kokles spēlmane Latvijā. Smilšu pulkstenis vēlas parādīt kokli kā instrumentu, kam pa spēkam ne vien tautiskie skaņdarbi, bet arī populārā mūzika. Pēc koncerta iknedēļas ...songs I wish I'd writtten (Post Gotye Music Party) vadīs DJ Ma.Be.

Piektdien, 27. aprīlī, nedaudz pēc pulksten 22 Bubamarā vecos rokenrola laikus atmiņā atsauks grupa Persiku raķetes un DJ Susis. Sestdien, 28. aprīlī, to pašu – tikai ar punk pieskaņu – darīs Adamsu famīlija (http://muzika.draugiem.lv/raitisdziedtjs/) un jauns dīdžeju duets – Māris Balodis un Imants Koķis.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
sestdien, 5. maijā, plkst.21.30 – Toms Londons un Brutal Enlightenment;
sestdien, 26. maijā, plkst.22 – Pööloy Gläänz (Igaunija);
trešdien, 13. jūnijā, plkst.21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
pirmdien, 28. maijā, plkst.20.30 – Ni (Austrija);
piektdien, 31. augustā, plkst.21 – Blueintheface un Ozzmond (Somija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Latvīte Podiņa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV