Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lloyd un Akcent uzstāsies festivālā „Pestivals"

EasyGet.lv, 24.04.2012. 09:36

Amerikāņu R&B mākslinieks Lloyd un viena no populārākajām rumāņu deju mūzikas grupām „Akcent" 28. jūlijā uzstāsies uz „Pestivals" SMScredit.lv Lielās skatuves, informē festivāla organozators Aivars Līpenītis.
Lloyd un Akcent uzstāsies festivālā „Pestivals"

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks jauns populārās mūzikas un kultūras festivāls. Pirmajiem izziņotajiem māksliniekiem – Eiropā un ārpus tās iemīļotajai igauņu meiteņu pop-rokgrupai „Vanilla Ninja", kas festivālā uzstāsies ekskluzīvi ar savu desmitgades šovu, lietuviešu un britu grupai „KeyMono" un latviešu „Musiqq" – pievienojušies visā pasaulē populāri viesi no ASV un Rumānijas.

R&B mākslinieks Lloyd solo karjeru uzsācis 2004. gadā. Izdevis kopīgas dziesmas ar Ashanti, Lil Wayne, 50 Cent, Ludacris un Ja Rule. Četru albumu dziesmas pabijušas ASV „Billboard" un citu valstu topos. 2011. gadā izdotā albuma „King of Hearts" singls „Dedication to My Ex (Miss That)", kurā piedalās grupas „Outkast" solists André 3000, ir viena no populārākajām mūziķa dziesmām, līdz ar „Lay It Down" un „Cupid", kā arī agrākajiem skaņdarbiem „Get it Shawty" un „BedRock". Uz „Pestivals" skatuves kā viens no galvenajiem māksliniekiem uzstāsies ar pavadošo grupu pilnā sastāvā.

Rumāņu aktuālākā puišu grupa „Akcent" izveidota 1999. gadā. Albuma „French Kiss" dziesmas „Kylie" un „Jokero", kā arī albuma „King of Disco" tāda paša nosaukuma singls daudz atskaņoti deju klubos un radio stacijās visā pasaulē. Sadarbībā ar mūziķi un producentu Edwar Maya tapuši pasaules hīti „Stay With Me", „That's My Name" un „My Passion". „Akcent" festivālā izpildīs arī jaunāko skaņdarbu „I'm Sorry".

Drīzumā tiks nosaukti pārējie galvenie un festivāla „Pestivals" viesi. Festivālā darbosies arī deju skatuve, sporta zona, bērnu un atrakciju pilsētiņa un citas aktivitātes.

Šobrīd „Biļešu Servisa" tīklā pirmās 3 000 biļetes var iegādāties par īpašo cenu 19 Ls. Biļetes uz festivālu pieejamas visās 3 Baltijas valstīs. Festivālu organizē aģentūra „magicFIB". Informācija mājas lapā www.pestivals.lv.

Foto: Rumāņu deju mūzikas grupa „Akcent". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV