Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā uzstāsies Kill The Noise

EasyGet.lv, 24.04.2012. 10:26

11. maijā koncertzālē Palladium šī brīža vienu no karstākajām deju mūzikas apvienības "Knife Party" šovu papildinās Kill The Noise. Iespaidīgā deju nakts notiks jauna klubu mūzikas pasākuma Palladium Renegade ietvaros. Pavisam drīz tiks izziņoti pārējie dīdžeji, kuri uzstāsies koncerzālē Palladium.
Rīgā uzstāsies Kill The Noise

Ņujorkas producents Džeiks Stenzeks jeb "Kill The Noise" pasaules slavu ieguvis salīdzinoši nesen, kopā ar dabstepa superzvaigzni "Skrillex" producējot Korn singlu "Narcissistic Cannibal", kas leģendārās nūmetāla grupas skanējumu trīs minūtēs parādīja pavisam jaunās kvalitātēs. "Kill The Noise" regulāri remiksē komerciālā dabstepa grandus, tajā skaitā "Nero", "Datsik", "Koan Sound", "Noisia", u.c., kā arī bieži sadarbojas ar minēto "Skrillex". "Kill The Noise" dīdžejseti ir elektro bītu izvirdums - "dubstep" raksturīgie skaņu efekti - tiek pasniegti "house" un "techno" ritmos.

www.facebook.com/killthenoise
www.twitter.com/killthenoise
www.killnoisekill.com

Austrāļi Robs Sveirs un Garets Makgrillens "Knife Party" radīja tikai pirms gada, viņu pirmais EP „100% No Modern Talking" mūzikas klausītāju redzes lokā nonāca tikai 2011. gada izskaņā, taču sadarbība ar "Swedish House Mafia" supersinglā "Antidote" acu mirklī "Knife Party" padarīja par vienu no karstākajiem vārdiem mūsdienu elektroniskajā mūzikā. "Knife Party" skanējumā savienoti dabstepa, reiva, elektro un hardkora elementi, kas ļauj viņu kompozīcijām rezonēt ar augstākajiem enerģijas līmeņiem.

http://knifeparty.com/

Biļetes nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs vēl dažas dienas tikai Ls 7.

Foto: Knife Party. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV