Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Maija Positivus sesijā uzstāsies jaunie britu mūziķi

EasyGet.lv, 24.04.2012. 13:14

19. maijā koncertzālē Palladium norisināsies otrā Positivus sesija jeb Positivus ieskaņas pasākums, kurā viesosies trīs jaunie mākslinieki no Lielbritānijas - Peggy Sue, The Mariner's Children un Emma Geitrilla, informē Positivus festivāla pārstāvis Ģirts Majors.
Maija Positivus sesijā uzstāsies jaunie britu mūziķi

Peggy Sue, šī vakara lielākā zvaigzne, (iepriekš grupa saukusies Peggy Sue and the Piratens, Peggy Sue and the Pictures) ir indie pop/indie folk grupa no Braitonas Anglijā. Grupa debijas albumu "Fossils and Other Phantoms) izlaida 2010. gadā. Pēc albuma izlaišanas grupa uzstājās vairākos festivālos, tostarp Primavera Sound Festival. Pērnā gada septembrī grupa laida klāja otru albumu "Acrobats", kas izpelnījas ievērojamas kritiķu atsauksmes.

 

The Mariner's Children ir grupa, kurā apvienojušies mūziķi no Braitonas, Norfolkas un Londonas, lai radītu folk-roku ar modernu skanējumu. Laikraksts Guardian šīs grupas mūziku raksturojis kā Mumfords&Sons un Arcade Fire sajaukumu. Mūzikas kritiķi prognozē, ka šī grupa tuvakajā laikā pievienosies modernās folkmūzikas karstajam top3 - Laurai Mārlingai, Mumfords&Sons, Noah and the Whale. Nenokavē iespēju dzirdēt, iespējams, grupu, kura būs reiz ļoti slavena.

 

Emma Geitrilla (Emma Gatrill) nāk no Positivus festivāla apmeklētājiem labi zināmās Willkommen Records saimes (Leisure Society, Sons Of Noel and Adrian, The Climbers u.c). Savu debijas albumu "Chapter I" Emma laidīs klajā 14. maijā. E. Geitrilas mūziku raksturo viņas spēlētais instruments - arfa. Mūzikai raksturīgs mierīgs un meditatīvs skanējums, kas apbur un aiznes klausītāju citā pasaulē.

 

Vairāk informācijas:
www.peggywho.com
http://www.myspace.com/marinerschildren
http://emmagatrill.bandcamp.com/
www.palladium.lv

Biļetes uz Positivus ieskaņas pasākumu no rītdienas nopērkamas „Biļešu Serviss" kasēs, cena - Ls 5. Positivus twitter sekotājiem tuvākajās dienās būs iespēja pieteikties uz loteriju un laimēt 500 brīvbiļetes.

Foto: Britu indie pop/indie folk grupa Peggy Sue. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV