Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Pūķa gars" piedāvā dziesmu "Pie joda!"

EasyGet.lv, 25.04.2012. 11:47

Grupa "Pūķa gars" klausītāju uzmanībai nodod jaunāko veikumu "Pie joda!", kas vēsta par mīlestības spēku, informē mūziķu menedžere Māra Jēgere.
"Pūķa gars" piedāvā dziesmu "Pie joda!"

"Mīlestība mēdz būt laimīga, arī nelaimīga, reizēm naiva, reizēm aprēķināta, varbūt apmāta, kāpēc ne platoniska? "Cik banāli," kāds teiks, tajā pašā laikā klusībā nodomādams, ka kaut reizi tauriņus paribē ir jutis arī pats – ārēji skeptiskais un racionālais indivīds.

Nav diža starpība, kas ir mīlamais objekts – cilvēks, dzīvnieciņš vai lieta. Kad pienāk mirklis, kad šīs tik būtiskās un daudzus procesus virzošās sajūtas ierosinātājs var pazust, tad nākas sev uzdot, iespējams, visas dzīves svarīgākais jautājums – kas ar mani notiks, kad mīlestības vairs nebūs?" dziesmas vēstījumu atklāj mūziķi.

Grupa "Pūķa gars" izveidojās 2009. gada martā, kad kopā sanāca četri spēlēt un dziedāt griboši pūķa gadā dzimuši puiši. "Pūķa gars" ir Kaspars Vēvers, Edgars Špengelis, Artūrs Mucenieks un Krišjānis Sevelis. Kolektīva nozīmīgākie sasniegumi ir uzvara kluba "Rock'n'Riga" veidotajos III sezonas "Garāžas dueļos", kā arī apvienības 2010. gada nogalē izdotais debijas albums "Kārdinājums".

Jauno singlu „Pie joda!", kā arī citas „Pūķa gars" dziesmas klātienē būs iespējams dzirdēt ceturtdien, 26. aprīlī, „Latvijas pirmā rokkafeinīca" Reiterna namā. Koncerta sālums plkst. 23:00.

Dziesmu "Pie joda!" iespējams nokausīties mūziķu profilā sociālajā portālā draugiem.lv http://www.draugiem.lv/music/10062698/

Grupa īpašu paldies saka Kārlim Šteinmanim no "KS Records" par darbu studijā.

Foto: Grupa "Pūķa gars". Foto (c) Jānis Vīksna

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV