Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„I Love You Records" noslēdz līgumu ar „Sibyl Vane"

EasyGet.lv, 25.04.2012. 14:23

Latvijas mūzikas apgāds „I Love You Records" un Igaunijas grupa „Sibyl Vane" paraksta līgumu par albuma izdošanu un piedāvā jaunu singlu „Get Out Of Town" , informē I Love You Records pārstāves Dace Volfa.
„I Love You Records" noslēdz līgumu ar „Sibyl Vane"

Lai gan tikai marta vidū „Sibyl Vane" pirmo reizi viesojās Vecrīgas bārā „I Love You", bet pēc divām nedēļām spoži uzstājās mūzikas konferencē „Tallinn Music Week", tomēr ar diviem koncertiem bija pietiekami, lai „I Love You Records" sāktu sadarbību ar daudzsološo igauņu ansambli.

„Sibyl Vane" 2010. gadā dibināja divi ģitāristi Helēna un Heiko, pieaicinot bundzinieku Marku. Vairākus mēnešus trio pavadīja mēģinājumu telpās, līdz kopīgu pūliņu rezultātā izveidojās „Sibyl Vane" muzikālais rokraksts, kura pamatā ir Helēnas sacerētās un dziedātās dziesmas, bet visas grupas radītajos aranžējumos savijas roks, americana, blūzs, popmūzika un pat džezs.

Pirmo dziesmu „What's My Name" ansamblis ierakstīja 2011. gada sākumā. Vispirms to publicēja tikai internetā, bet pēc tam, kad „Sibyl Vane" guva uzvaru Igaunijas jauno grupu konkursā, kur saņēma arī vairākas žūrijas speciālbalvas, „What's My Name" jau skanēja gandrīz visās Igaunijas radiostacijās. Pēc uzvaras konkursā mūziķiem tika pievērsta liela mediju uzmanība, un dažu mēnešu laikā „Sibyl Vane" no pavisam nepazīstamas grupas kļuva par ļoti pieprasītu muzikālu apvienību, kas Igaunijā sniedz koncertus katrā nedēļas nogalē, uzstājas arī televīzijā un radio.

Pašlaik „Sibyl Vane" strādā pie topošā albuma, daudz koncertē Igaunijā, bet vasarā debitēs arī Latvijas lielākajos brīvdabas festivālos „Summer Sound" Liepājā un „Positivus" Salacgrīvā.

Līdz ar līguma parakstīšanu, šonedēļ radiostacijās nonāk grupas jaunākais ieraksts – dziesma „Get Out Of Town". „Sibyl Vane" pirmā studijas albuma iznākšana „I Love You Records" apgādā gaidāma šā gada rudenī.

Šī nav pirmā reize, kad „I Love You Records" sadarbojas ar igauņu māksliniekiem. Pirms gada apgāds izdeva grupas „Ewert and The Two Dragons" albumu „Good Man Down", kas nesen saņēma Igaunijas mūzikas balvas piecās kategorijās un ieguva Zelta disku kā 2011. gada visvairāk pārdotais ieraksts Igaunijā.

Atgādinām, ka „I Love You Records" izdod arī pašmāju mūziķu „Mona De Bo" un Alises Jostes ierakstus.

Foto: Trio „Sibyl Vane". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV