Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubs „Pie LTipa" aicina uz nacionāli patriotisko deju vakaru

EasyGet.lv, 25.04.2012. 15:05

Sestdien, 28. aprīlī, pozitīvo emociju klubs „Pie LTipa" aicina dejotmīlētājus uz īsti latvisku patriotisko deju vakaru, kad uz īstiem dančiem izaicināsDJ Ģirts Lūsis un DJ JAX, informē kluba pārstāve Elīna Simsone.

Ikviens dejotmīlētājs varēs iesaistīties danču konkursos. Vakara gaitā paredzētas deju pāru sacensība dažādos konkursos - galvenais nosacījums ir dejotprieks. Protams, labākie un aktīvākie pāri tiks iepriecināti ar īpašām balvām.

Pāriem, kas būs pieteikušies deju sacensībām un ieradīsies ar atbalstītājiem un draugiem (vismaz 3) , klubs rezervēs galdiņu un, lai remdētu slāpes pēc dejošanas, pirmais dzēriens solīts par brīvu. Pieteikties un rezervēt galdiņu iespējams rakstot uz arpusramjiem@gmail.com vai pa telefonu +371 22122567.

Klubs „Pie LTipa" tikko nosvinēja viena gada dzimšanas dienu un arī turpmāk priecēs kluba un pilsētas viesus ar latviešu un ārzemju pozitīvākajām, melodiskākajām un populārākajām melodijām. Izklaidējošajā programmā piedāvājot regulāras dzīvo grupu uzstāšanās un dažādus tematiskos pasākumus. Ieeja klubā no 18 gadu vecuma. Papildu informācija http://pieltipa.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV