Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Nabaklab" notiks pozitīvas mūzikas vakars „Zem viena jumta"

EasyGet.lv, 29.04.2012. 22:11

Klubā „Nabaklab" 3. maijā notiks pozitīvās mūzikas vakars, kurā koncertēs trīs muzikālas apvienības - virtuves kabarē apvienība „Gapoljeri", regeja grupas „Striķis" un „Kuchenbeat", informē koncerta koordinators Mārtiņš Matisons.
"Nabaklab" notiks pozitīvas mūzikas vakars „Zem viena jumta"

Koncerts „Zem viena jumta" ir ne tikai dažādu valodu pārstāvju apvienojums vienā deju zālē, bet arī pierādījums tam, ka mūzikas māksla ir viens no veidiem, kā nojaukt robežas un aizspriedumus. Koncertā paredzēta dažādu izpildītāju mūzika, kas sniegs baudījumu regeja ritmu cienītājiem - Striķis un Kuchenbeat, tāpat uz skatuves kāps arī atraktīvā mūziķu un aktieru apvienība „Gapoljeri", kas ar savu dažādo, instrumentālo un ļoti spilgti teatrālo pieeju spēj kustināt ne tikai kājas, bet arī aizkustina klausītāju sirdis.

Striķim patīk bišk regejs (muziks ar atsitienu), bišk ska (muziks ar daudz atsitieniem), bik dub (muziks ar jokainiem vai bez atsitieniem) un drusku nopietnas joku dziesmiņas. Smaidu, deju, jauku cilvēku un labu lietu apkārt grupai ir gana, tādēļ atliek secināt - Striķis ir uz pareizā ceļa.

Kuchenbeat ir latviešu SKA grupa, kura atskaņo ska/regeja/balkānu/latīno stilu. Viņi nes vienīgi pozitīvas emocijas publikai un atmosfēra viņu dziesmās ir vienmēr gaiša. Dziesmas pārsvarā krievu valodā.

Gapoljeri ir muzikāli noskaņoti teatrāļi, kuru kopīgā sadarbība aizsākās pirms nepilniem 2 gadiem. Galaproduktu varētu raksturot kā pozitīvu lādiņu, ietērptu kvalitatīvā muzikālā pavadījumā. Gapoljeri katrreiz iepriecina skatītājus ar īpašu šova programmu, skatuves tērpiem, neizsīkstošiem pārsteigumiem un oriģināldziesmām par aktuālām sadzīves tēmām, kuru pavadījumā visi aicināti ļauties nevaldāmām dejām un dziedāt skaļi līdzi.

Par apmeklētāju labsajūtu pirms un pēc koncerta, kā arī starplaikos rūpēsies Dj improvizācijas apvienība „Upes bērni", kas sniegs savu redzējumu par ritmiem un veicinās pozitīvas emocijas. Darbosies bārs, kā arī sviestmaižu studija.

Koncerta sākums plkst. 21.00. Ieejas maksa: 2 LVL. Ieeja klubā no 18 gadu vecuma.

Striķis: http://www.draugiem.lv/musicartistprofileid8295ampnam/
Kuchenbeat: http://www.draugiem.lv/music/10019847/
Gapoljeri: http://www.draugiem.lv/gapoljeri/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV