Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvian Voices uzvar starptautiskā a cappella konkursā Leipcigā

EasyGet.lv, 30.04.2012. 14:39 | komentāri (1)

Pagājušajā nedēļas nogalē, Vācijas pilsētā Leipcigā norisinājās ikgadējais a cappella festivāls, kura ietvaros tiek rīkots konkurss, piedaloties a cappella grupām no visas pasaules. Pēc žūrijas absolūti vienprātīga lēmuma, par konkursa uzvarētājām kļuva vokālā grupa Latvian Voices, informē Sondra Lāce.
Latvian Voices uzvar starptautiskā a cappella konkursā Leipcigā

Latvijas vārds šajā prestižajā festivālā jau ir izskanējis 2006. gadā, kad vokālā grupa Cosmos saņēma festivāla balvu, kā arī 2011. gadā Latvian Voices dalībniece Laura Jēkabsone uzvarēja festivāla rīkotajā tautasdziesmu aranžējumu konkursā.

Latvian Voices uzstājās Leipcigas a cappella festivāla noslēguma koncertā, Gewandhaus lielajā zālē un ir uzaicinātas sniegt solo koncertu 2013. gada A Cappella festivālā Leipcigā.

Nakamajā nedēļas nogalē vokālā grupa Latvian Voices dosies uz Šveices pilsētu Appenzell, kur sniegs koncertu un meistarklases kopā ar spāņu beatbox mākslas profesionāli Lytos. Koncerts jau šobrīd ir pilnībā izpārdots.

Sīkāka informācija par tālākajām grupas aktivitātēm: www.latvianvoices.lv

Foto: Vokālā grupa Latvian Voices. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV