Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sākusies biļešu tirdzniecība uz festivāla „Rīgas Ritmi 2012" koncertiem

EasyGet.lv, 02.05.2012. 12:27

Festivāls „Rīgas Ritmi 2012" notiek vasaras karstākajā mēnesī no 4. līdz 7. jūlijam. Sākusies biļešu tirdzniecība uz koncertiem, kas norisināsies Kongresu nama lielajā zālē, informē festivāla preses sekretāre Lelde Zaķe.
Sākusies biļešu tirdzniecība uz festivāla „Rīgas Ritmi 2012" koncertiem

5., 6. un 7. jūlija vakaros ar nelielu starplaiku uzstāsies divi mākslinieki. Iegādājoties vienu biļeti, pircējs var apmeklēt abu mākslinienu koncertus:

5. jūlijā plkst. 19.00 uzstāsies trombonista Nils Wogram Nostalgia trio un koncerta otrajā daļā būs iespēja baudīt ekstravaganto japāņu pianisti Hiromi.

6. jūlijā plkst. 19.00 koncertēs Antonio Ciacca Quintet ar programmu „Italian American songbook" un mūsdienu modernā urban tango grupa Astillero.

7. jūlijā plkst. 19.00 muzicēs amerikāņu basģitārists Victor Bailey kopā ar Kārļa Vanaga vadīto City Jazz Big Band programmā „Joe Zawinul & Jaco Pastorius Tribute" un spāņu dīva Buika.

Festivāls arī šogad piedāvā iegādāties Superbiļeti, kas ļauj apmeklēt visu sešu mākslinieku koncertus, kopumā ietaupot 50% no biļešu vērtības.

Biļetes ir nopērkamas Biļešu serviss kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijas meklējiet www.rigasritmi.lv

Foto: Spānijas flamenko karaliene Buika. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV