Trešdiena, 02.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Skaidris, Ilma;

Festivālā „Pestivals" uzstāsies Triānas parks un Musiqq

EasyGet.lv, 03.05.2012. 14:04

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošajā populārās mūzikas un kultūras festivālā „Pestivals" uz SMScredit.lv Lielās skatuves uzstāsies vairākas latviešu grupas un solo mākslinieki, informē Aivars Līpenītis.
Festivālā „Pestivals" uzstāsies Triānas parks un Musiqq

Festivālā „Pestivals", kurā dalību apstiprinājuši amerikāņu R&B mākslinieks Lloyd, rumāņu aktuālākā puišu grupa „Akcent", pop-rokgrupa „Vanilla Ninja" un citi, līdzās pasaulē atpazīstamajiem mūziķiem pilnā koncertsastāvā uzstāsies grupa „Musiqq" – agrākie Latvijas pārstāvji Eirovīzijā, hītu „Miljonārs", „Abrakadabra" autori, Latvijas un starptautisko konkursu un mūzikas aptauju laureāti beatbox grupa „PeR". Festivāla daudzpusīgumu līdzās lietuviešu nujazz pārstāvjiem „KeyMono" sniegs latviešu pop-roka grupa "Triānas Parks", kas šogad piedalās arī festivālos Eiropā. Hip-hop žanru pārstāvēs apvienība „Grafomāns & Fakts". Kā dīdžejs grupu uzstāšanos starplaikos uzstāsies DJ Gustavito - kluba „Coyote Fly" rezidents, „European Hit Radio" raidījuma vadītājs, starptautiskās dīdžeju apvienības „Bumsquad Dj's" dalībnieks.

Šobrīd šie un citi latviešu mūziķi strādā pie festivāla himnas, kas jau drīzumā tiks prezentēta klausītājiem, kā arī video versijā.

Festivāls „Pestivals" ir jauns populārās mūzikas un kultūras pasākums Latvijā, kurš notiks 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē. Festivālā aktuāli mūziķi no ASV, Lielbritānijas un Eiropas sniegs priekšnesumus uz SMScredit.lv Lielās skatuves, darbosies DJ telts, kā arī sporta aktivitātes, bērnu atrakcijas un citas iespējas. Biļetes nopērkamas „Biļešu Servisa" tīklā.

Papildu informācija: www.pestivals.lv

Foto: Pašmāju pop-roka grupa "Triānas Parks". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV