Trešdiena, 02.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Skaidris, Ilma;

Rīgā tiks atvērts lielākais karaoke klubs Latvijā

EasyGet.lv, 06.05.2012. 20:44

Klubs Crystal Club uzsāk darbību jaunajā formātā un 12. maijā plkst. 20.00 ielūdz uz Karaoke Crystal Club atklāšanu. Kluba atklāšanā uzstāsies grupa "Romiros", kā arī tiks prezentēts konkurss „Karaoke Zvaigzne", informē kluba pārstāve Sandra Kisele. Kluba atklāšanas vakarā tiek solīti labākie deju hīti, kā arī dāvanas aktīvākajiem izpildītājiem.
Rīgā tiks atvērts lielākais karaoke klubs Latvijā

Karaoke Crystal Club vērs durvis vaļā ikvienam, kam piemīt laba muzikālā gaume, kam patīk dziedāt ideālā vietā – zālē, kura ir aprīkota ar izcilu akustiku, dzīvo mūziku un profesionālo tehniku.

Karaoke Crystal Club piedāvās vislielāko dziesmu izvēli, dīdžeji palīdzēs atrast savu vietu muzikālo stilu jūrā un mūziķi un back-vokālisti palīdzēs ķļūt par zvaigzni. Visaktīvākie izpildītāji varēs piedalīties konkursā „Karaoke Zvaigzne" un cīnīties par galveno balvu – jebkuras dziesmas izpildījumu slavenu mūziķu pavadījumā.

No 12.maija klubs strādās ceturtdienās, piektdienās un sestdienās no plkst.20.00.

Kluba adrese: Rīga, Lāčplēša iela 52/54.

Papildus informācija: www.crystalclub.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV