Trešdiena, 02.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Skaidris, Ilma;

Iznāk Prāta vētras albums "Vēl viena klusā daba"

EasyGet.lv, 07.05.2012. 10:19

Pirmdien, 7. maijā, pie klausītājiem nonāk grupas "Prāta vētra" jaunākais studijas albums "Vēl viena klusā daba", informē grupas pārstāvji.
Iznāk Prāta vētras albums "Vēl viena klusā daba"

"Vēl viena klusā daba" ierakstīts no 2011. gada septembra līdz šī gada aprīlim "Diarama Studio" Hadsonā, NY, Amerikā; "Courtyard Studio" Oksfordā, Lielbritānijā, "Ol' Ingrids place" un "Ziņģu Namā" Rīgā. Albuma dziesmu producēšanā piedalījās Deivids Fīlds, Ians Davenports, "Prāta Vētra" un Ingars Viļums, kā arī līdzproducents Stīvs Durands. Albuma dizainu veidoja Līga Kitchen.

Albums par īpašu cenu – 7.99 lati būs nopērkams visās "Latvijas Pasta" nodaļās.

Jau šobrīd pie klausītājiem nonācis pirmais albuma singls "Lantern", bet īsi pirms albuma iznākšanas "Prāta vētra" publiskojusi nelielu ieskatu "Vēl viena klusā daba" saturā ar fragmentiem no dziesmām.

Albuma iznākšanas Latvijas Televīzijas raidījumā "100 grami kultūras" būs skatāma grupas dalībnieka Kaspara Rogas veidotā filma par albuma "Vēl viena klusā daba" tapšanu.

Vienlaikus ar albuma iznākšanu, 7. maijā tirdzniecībā nonāks arī biļetes uz grupas vasaras brīvdabas koncertturneju, kuras laikā "Prāta vētra" uzstāsies sešās Latvijas pilsētās. Koncerti notiks - 28. jūlijā Jelgavā, 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un noslēguma koncerts 17. augustā Rīgā "Skonto" stadionā. Biļetes var iegādāties eKase.lv un tirdzniecības centra "Spice" infocentrā.

Pirmās 1000 biļetes uz katru koncertu maksās 10 latus, bet pārējās biļetes maksās 12 latus. Tuvojoties koncertam biļešu cena pieaugs līdz 15 un 20 latiem. Uz koncertu Rīgā, "Skonto" stadionā būs pieejamas arī sēdvietu biļetes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV