Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

DaGamba aicina uz koncertiem "Artelī"

EasyGet.lv, 08.05.2012. 09:22

Grupa DaGamba ar bagātīgu pieredzi pagātnē un lielu potenciālu nākotnē maijā sniegs pirmos autorkoncertus "Aplis", informē mūzķu pārstāvji.
DaGamba aicina uz koncertiem "Artelī"

Grupas dalībnieki ir akadēmiski izglītoti, ar ilggadēju skatuves pieredzi gan klasiskajā, gan popmūzikas žanrā, kas savas mūzikas gaitas sākuši vienā mūzikas skolā jau no piecu gadu vecuma. 2011.gadā Valters Pūce, Antons Trocjuks un Ričards Čerenkovs izlēma apvienot talantus, izveidojot jaunu grupu DaGamba. Latvijā DaGamba koncertējusi dažādu lielos pasākumos (Mūzikas Ierakstu gada balva, Eirovīzijā, Radio 101 pavasara tūres noslēgums, "Ar Domu par rītdienu" u.c.) un par savu pirmo koncertu grupas dalībnieki saka: "Ir pagājis jau gads, kopš mēs startējām ar savu pirmo mūzikas video latviešu un angļu versijās "Aplis" un drīz mūsu pirmais gads noslēgsies ar koncertu, kam devām tādu pašu nosaukumu". "Jā, šis gads ir bijis īpašs - radošs un piesātināts ar mūsu grupai nozīmīgiem notikumiem," uzsver grupas dalībnieks un daudzu grupas DaGamba kompozīciju autors Valters Pūce.

"Mēs gribētu aicināt uz savu pirmo koncertu visus savus draugus, atbalstītājus un domubiedrus un esmu pārliecināts, ka šie mirkļi Artelī būs neaizmirstami ne tikai mums, bet arī viņiem!" turpina Antons Trocjuks.

Bītmeistars Ričards: "Mums ir liels prieks spēlēt un radīt kopā! Par mums ir ieinteresējušies ārpus mūsu valsts un nemitīgi piedāvā sadarboties, bet vislielākais prieks tomēr ir tad, ja to ko mēs darām novērtē tieši Latvijā!"

DaGambas koncertā "Aplis" 23. un 27. maijā klubā "Artelis – gandrīz teātris" skanēs jau popularitāti guvušās dziesmas "Aplis", "The future is now", "Tribute to J.S.Bach", "New life" un pavisam jauni skaņdarbi.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Koncerta rīkotāji brīdina, ka vietu skaits ierobežots.

Ieeja klubā no plkst. 18.00, koncertu sākums plkst. 19.00.

Plašāka informācija par grupu DaGamba un viņu muzikālo pieredzi http://www.draugiem.lv/dagamba/

Foto: Grupa DaGamba uzstājas Latvijas Mūzikzas Ierakstu Gada balvas 2011 pasniegšanas ceremonijā. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV