Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa Livido aicina uz dzimšanas dienas ballīti un izsludina kūku konkursu

EasyGet.lv, 08.05.2012. 11:16

Muzikālā apvienība Livido ielūdz uz dzimšanas dienas svinībām sestdien, 12. maijā, muzikālajā klubā „Pie Ltipa", kur viesus sagaida pozitīva mūzika, kūkas un interesanti notikumi visa vakara gaarumā, informē mūziķu pārstāvji.
Grupa Livido aicina uz dzimšanas dienas ballīti un izsludina kūku konkursu

Oskars Kauliņš, viens no Livido līderiem, aicina: „Mums paliek pieci gadi un šo notikumu vēlamies nosvinēt kopā ar mūsu mūzikas un kūku baudītājiem klubā „Pie Ltipa". Mana bērnības mīļākā grāmata bija „Karlsons, kas dzīvo uz jumta" un tieši šajā grāmatā smēlos ideju lieliskākajai dāvanai, ko vēlētos saņemt grupas dzimšanas dienā . Labāk septiņas kūkas un viena svecīte, nevis viena kūka un septiņas (šajā gadījumā gan piecas) svecītes."

Kūku konkursa noteikumi: Piesakies konkursam līdz 10. maijam sūtot savu vārdu, uzvārdu un Livido īpašās kūkas nosaukumu uz e-pastu livido@inbox.lv, atnes 12. maijā uz klubu „Pie L Tipa" pašceptu kūku, saņem no grupas pirmo dzērienu dāvanā un laimē vakariņas divām personām restorānā „Riviera". Vakara gaitā būs iespēja degustēt atnestās kūkas un nobalsot par garšīgāko.

12. maijā būs iespēja ne tikai degustēt kūku, bet baudīt arī pašu gaviļnieku jaunākos un jau zināmos skaņdarbus, griezties dejās, dziedāt līdz un baudīt sestdienas vakaru klubā „Pie L Tipa".

Grupa Livido ir radīta 2007. gada vasarā, tās sastāva ir pieci pozitīvi puiši Jančuks, Oskars, Gunča, Pižiks un Ivars. Grupa raksta mūziku un iedvesmojas no savas dzīves un notikumiem. Šajos piecos gados Livido ir snieguši koncertus daudzos Latvijas klubos tādos kā Četri balti krekli, Studentu klubs, Rīgas 1. rokkafejnīca, Fontaine Palace, Kabata un arī Arēna Rīga, pieminot savu draugu un vienu no lielākajiem iedvesmotājiem Mārtiņu Freimani.

Savu piecu gadu jubileju grupa svinēs 12. maijā klubā Pie L tipa. Ieejas maksa no plkst. 21:00 - 1 LVL.

Vairāk par grupu: www.draugiem.lv/livido un www.twitter.com/grupa_livido

Foto: Grupa Livido. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV