Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Tuvojas festivāls Infinitus 2012

EasyGet.lv, 09.05.2012. 13:05

Pēc nepilna mēneša - 2. jūnijā - Koknesē norisināsies mūzikas un mākslas festivāls Infinitus 2012. Festivāls Infinitus notiks jau piekto gadu, un šogad festivāla apmeklētājiem būs iespēja klausīties ne vien pašmāju, bet arī ārzemju mūziķu sniegumu. Festivāla programmā iekļautas gan muzikālas, gan aktīvas, sportiskas un radošas aktivitātes gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Tuvojas festivāls Infinitus 2012

Festivāla apmeklētājus šogad priecēs grupas Gapoljeri, Crazy Dolls, Oranžās brīvdienas, Credo un Double Faced Eels, kā arī grupa Deeper Upper no Lietuvas, Karavan no Baltkrievijas un Avi no Austrālijas.

Paralēli būs iespēja apmeklēt arī dīdžeju telti, kurā muzicēs DJ Flipis, DJ madVIP un DJ, kuri tiks noteikts atlases konkursā šī gada 9.maijā.

Kā ierasts, festivālā tiks atbalstīti arī jaunie mūziķi. Iepriekš atlasītas 10 mūziķu grupas sacentīsies par galveno balvu - singla ierakstu Kristapa Krievkalna ierakstu studijā. Kā ziņots iepriekš, konkursa finālā 2. jūnijā Koknesē uzstāsies grupas "Arkādija", "Minstrels", "Fire Exit", "The Citizens" un "SmiND" no Rīgas, grupa "Useful" no Ogres, grupa "Tonick" no Cēsīm, grupa „Ar basām kājām" no Skrīveriem, grupas "Pogainie" un "Nepilns litrs" no Kokneses.

Papildus muzikālajām festivāla aktivitātēm darbosies vairākas radošās teltis: Latvijas Mazpulki, LSKJ (Sarkanais Krusts), ZAZ klubs (Retro auto), Klubs "Māja", Papardes Zieds, RED, kā arī notiks konkursi un dažādas spēles.

Biļetes uz festivālu Infinitus 2012 nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=101936 .

Festivāla sauklis: "Pārmērīga jautrība festivālā var būtiski ietekmēt Tavu vasaru!"

Papildu informācija: http://www.infinitus.lv un Twitter@infinitus_lv

Foto: Grupa Oranžās brīvdienas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV