Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Live Fest uzstāsies franču tenors Amauray Vassil un Luijs Fonteins ar grupu

EasyGet.lv, 09.05.2012. 13:37

No 30. jūnija līdz 1. jūlijam Dzintaru koncertzālē Jūrmalā norisināsies mūzikas festivāls Live Fest. Divu dienu laikā uz skatuves būs iespējams redzēt pasaules mērogā atzītus māksliniekus, informē aģentūras Live Music Agency pārstāve Jūlija Pudenko.
Live Fest uzstāsies franču tenors Amauray Vassil un Luijs Fonteins ar grupu

Festivāla pirmajā dienā, 30. jūnijā, kas solās būt roka diena, skatītājus priecēs britu rokgrupa Mafred Mann's Earth Band, kas festivāla Live Fest ietvaros atzīmēs savu estrādes karjeras 40. gadadienu, kā arī Latvijas publikai labi zināmā blūza un roka zvaigzne Louie Fontaine & Starlight Searchers.

Festivāla otrajā dienā, 1. jūlijā, uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps britu popmūzikas dziedātāja Alisone Moyet - viena no fascinējošakajām blūza balsīm visā pasaulē. Mākslinieces dziedāšanas maniere un burvība silda Lielbritānijas un citu valstu mūzikas mīļotājus jau no 80. gadiem, kad dziedātāja kļuva slavena, dziedot duetā Yazoo.

Īpaši sieviešu sirdis otrajā festivāla dienā sildīs šarmantais franču tenors Amauray Vassili. 22 gadus vecais mākslinieks ir jaunākais tenors pasaulē, kurš, pateicoties savam debijas albumam Vincero 2009, guvis nedalītu pasaules ievērību. 2011. gadā dziedātājs pārstāvēja Franciju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Festivāla biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs.

Festivālu Live Fest ar Jūrmalas pilsētas Domes atbalstu organizē aģentūra Live Music Agency (www.livefest.lv). Aģentūra Live Fest Agency festivālu Live Fest nākotnē plāno izvērst par gadskārtēju festivālu, kas vairāku dienu garumā norisināsies Rīgā un Jūrmalā. Festivāla koncepcija veidota, lai bagātinātu esošos Rīgas un Jūrmalas pilsētas svētkus ar rūpīgi izmeklētu muzikālo saturu.

Foto: Franču tenors Amauray Vassil. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV