Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Very Cool People maijā un jūnijā sniegs vairākus koncertus

EasyGet.lv, 10.05.2012. 12:57

Jazz-funk apvienībai Very Cool People vasaras sākums solās būt notikumiem un jaunumiem bagāts. Grupa tikko beigusi mūzikas ierakstu sesiju savam jaunajam albumam, kuru plānots izdot 2012. gada rudenī, taču puiši jau ķeras klāt nākamajiem darbiem.
Very Cool People maijā un jūnijā sniegs vairākus koncertus

„Esam apmierināti ar ierakstu sesiju, bet tagad priekšā vēl ierakstu miksēšana, māsterings, izdošnas papīru kārtošana, tāpēc ķeramies klāt jau jauniem projektiem. Maijs un jūnijs būs ļoti interesants mums pašiem un, cerams, arī koncertu apmeklētājiem. Pirmkārt, noris darbs pie kopīgas koncertu programmas ar Kristopu (Christoph Titz), pa vidu gaidāmi vairāki mums pašiem nozīmīgi koncerti. Ies pa trako, bet mums šāda spriedzīte patīk, jo tā neļauj ieslīgt rutīnā," par vasaras sākuma plāniem vēsta Very Cool People.

Pirmdien, 14. maijā, Very Cool People puiši atbalstīs ¨Vefiņu" finālspēlē pret BK Ventspils.

31. maijā un 2. jūnijā VCP uztāsies kopā ar trompetistu Kristopu Titzu no Vācijas, festivāla Siguldas Jazz ietvaros. Festivāla ietvaros apvienībai gaidāmi divi koncerti - „Siguldas Jazz preparty Omas Briljanta istabā" un pašā festivālā uz brīvdabas skatuves ar lielisku skaņu. 2011. gada nogalē Very Cool People un Kristops Titzs uzsāka darbu pie jauna sadarbības projekta, kurā tiks savienota grupas un trompetista mūzika, radot unikālu koncerta programmu, kas būs dzirama tikai Latvijas mūzikas mīļotājiem.

7. jūnijā grupa uzstāsies mūziķu iemīļotā kluba „Shot Cafe" dzimšanas dienas ballītē.

13. jūnijā VCP dosies uz Jūrmalu, kur uztāsies Havana Launge klubā jūras krastā.

29. jūnijā VCP dosies uz Igauniju, lai uzstātos pilsētas sirdī - Tallinas vecpilsētas centrālajā laukumā - džeza festivāla Jazzon 2012 ietvaros.

Vairāk informācijas: www.verycoolpeople.org

Foto: Jazz-funk apvienība Very Cool People. Foto (c) Edgars Staune

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV