Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Black Label Society nākamnedēļ koncertēs koncertzālē Palladium

EasyGet.lv, 11.05.2012. 09:36

Koncertzālē Palladium Rīga nākamotrdien, 15. maijā uzstāsies amerikāņu heavy metal grupa Black Label Society. Koncerta iesildītāji būs Latvijas grupa Sanctimony, informē koncertzālēs pārstāvji.
Black Label Society nākamnedēļ koncertēs koncertzālē Palladium

Black Label Society 1998.gadā izveidoja ģitārists un dziedātājs Zaks Vailds (Zakk Wylde) un viņš arī palicis vienīgais nemainīgais grupas dalībnieks un pārliecinošs līderis.Kopš 1987.gada Vailds bijis ilggadējs roka vaterāna - Black Sabbath dalībnieka Ozija Osborna sabiedrotais gan studijā, gan viņa solo turnejās. Vailds tūliņ tika apstiprināts par Osborna ģitāristu divdesmit gadu vecumā pēc tam, kad bija nosūtījis viņam savu ierakstu.

Nereti Black Label Society spēlēja Osborna koncertos kā iesildītāji un arī Rīgā Vailds reiz nodemonstrēja apskaužamu izturību, nospēlējot divus koncertus pēc kārtas – vispirms ar savu grupu, kurā viņš ir līdervokālists, soloģitārists un spēlē arī taustiņinstrumentus, bet pēc tam kā ģitārists kopā ar Osbornu. Zaks Vailds ar savu atraktīvo spēles stilu, ko viņš sācis izkopt četrpadsmit gadu vecumā un reizēm tam veltījis pat divpadsmit stundas dienā, ir viens no mūsdienu atzītākajiem ģitāristiem, kurš iedvesmojis neskaitāmus mūziķus visā pasaulē – arī viens no Latvijas vadošajiem heavy metal ģitāras meistariem Jānis Levits ir pārliecināts Zaka Vailda fans.

Grupas kontā ir deviņi stadijas albumi, bet viņu sniegums dzīvajos priekšnesumos fiksēts koncertalbumā Alcohol Fueled Brewtality Live!! + 5 un trīs video albumos. Grupas rūdījums ne vienam vien mūziķim devis stabilu pamatu turpmākajai karjerai - Black Label Society īsi pirms pāriešanas uz mega populāro grupu Metallica ir spēlējis arī basģitārists Roberts Trujillo, kurš pirms tam arī bija izpelnījies godu spēlēt Osborna grupā, tāpat kā vēl viens basgitārists – Maiks Inezs (Mike Inez) no Alise In Chains. Pašlaik grupas Black Label Society sastāvā kopā ar Zakk Wylde spēlē John DeServio (basģitāra), Nick Catanese (otrā ģitāra) un Chad Szeliga (bungas).

Pašmāju grupa Sanctimony dibināta 1994. gadā. "Sanctimony" tika atzīta par 2010. gada labāko Latvijas metāla koncertgrupu un koncertā prezentēs pirms diviem mēnešiem izdoto minialbumu "Perfection".sastāvā spēlē Jānis Boļšaks (vokāls), Viesturs Grīnbergs (ģitāra), Pauls Ruško (ģitāra), Deniss Denisenko (bass) un Jēkabs Zemzaris (bungas).

Biļetes Ls 19 "Biļešu Serviss" kasēs un internetā.

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga

http://www. www.blacklabelsociety.com

Tuvākie Palladium koncerti:
18. maijā bū-š
19. maija Positivus sesija
16. jūnijā Tiger Lillies
20. jūnijā Mastodon

Foto: Black Label Society. Foto (c) Eduardo Gabriel

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV