Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Mātes dienas koncerti Rīgā

EasyGet.lv, 11.05.2012. 10:29

Latvijā maija otrajā nedēļā svinam mātes dienu, lai pateiktu paldies un atcerētos mātes doto sirds siltumu un rūpes. Ierastākās dāvanas mātes dienā ir ziedi, skaistākais uzmanības un mīlestības apliecinājums, kā arī piemiņas lietiņas un praktiski pielietojami priekšmeti, kurus ikviens var izgatavot pats.
Mātes dienas koncerti Rīgā

Rīgas pašvaldības kultūras iestādes Mātes dienā ielūdz uz bezmaksas koncertiem un citiem svētku pasākumiem Rīgas kultūras centros.

Jūgendstila muzejs 13. maijā plkst. 13:00 un plkst. 16:00 aicina uzkavēties elegantajā viesistabā un baudīt Arfas mūzikas koncertu.

Porcelāna muzejs Mātes dienā no plkst. 11.00 līdz 18.00 piedāvā Svētku darbnīcu, kur apmeklētājiem tiek sniegta iespēja izgatavot dekoratīvas un praktiski pielietojamas porcelāna dāvanas - piespraudes, pogas, piekariņus.

Kultūras centrā Iļģuciems 13. maijā plkst. 14.00 notiks koncerts "Mīļajai māmiņai" ar Dailes teātra aktiera Jāņa Paukštello piedalīšanos.

Lielajā Ģildē plkst. 13.00 skanēs Rīgas Mūzikas skolu apvienotā simfoniskā orķestra koncerts ar solistu Artūra Cingujeva un Valtera Pūces piedalīšanos.

Kultūras un izklaides centrā Imanta Mātes dienai veltītā koncertā "Tavās rokās" piedalīsies solists Ingus Pētersons, kā arī bērnu un jauniešu deju kolektīvi un vokālie ansambļi. Programmu vadīs Silvija Silava. Koncerta sākums plkst. 12:00. Kultūras un atpūtas centra izstāžu zālē iekārtota Pārdaugavas skolēnu rokdarbu izstāde "Māmiņām".

Rīgas Sv. Pētera baznīcā 13. maijā plkst. 16.00 skanēs koncerts "Klasiskās mūzikas pērles Mātes dienā". Muzicē kamerorķestris Latvijas Filharmoniķi Boļeslava Voļaka vadībā. Programmā - Vagenzeila, Pahelbela, Brāmsa un Dvoržaka skaņdarbi. Solists Artūrs Hrustaļovs/ alta trombons.

Mātes dienai veltītajos koncertos un citos svētku pasākumos ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV